CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Képmutató csepeli Fidesz-vezérek a megalázott, lenullázott Csepp TV-vel

2011. november 25. 13:24 - Szerkesztő73

Mire használják a Csepp TV-t a fideszes városvezetők? Azt nem engedték meg nekik, hogy a csütörtöki, árememlésekről döntő képviselő-testületi ülésen felvételt készítsenek. Péntek délelőtt aztán kivezényelték a stábot Németh Szilárd és Ábel Attila magánszámához. Igaz, ezt a képet valamiért még dugdosták pénteken 13 órakor is. Sem a hivatalos szócső, a csepel.hu, sem annak szolgai másolója  a csepel.info nem tette közzé. Mi bemutatjuk olvasóinknak a Fidesz és a lealázott Csepp TV összmunkájának eredményét. Íme:

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr973410817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Negro 2011.11.26. 09:33:33

Elkeseredtem a "Csepel magazin"olvasásán!250%lakbér emelés!Több mint husz éve lakom Csepelen de a házban még semmiféle munkálatot nem végzett a Csevak!A lépcsőház festése még az eredeti, szigetelések lógnak stb.Soha nem volt hátralékom,de az emelés után már enni sem tudok majd pedig a havi gyógyszerem közel tizezer.Én a VII.kerületből költöztem Csepelre mivel három gyermekem volt és a lakásunk már nagyon kicsi volt.Igaz az akkori IKV.segitségével komfortositottam szép lakásunk volt csak kicsi.Most nekem kellett a 20 éves fa ajtót kicseréttetni minden segitség nélkül.Arról nem is beszélve legtöbb tulajdonos a lakását kiadja 8000.-Ft közösköltség mellett ráadásul 50% nem is fizeti.Ezért büntetik a rendesen becsületesen fizető bérlőket.Azt hittem az uj önkormányzati vezetők nem az előzők tevékenységét fogják folytatni de ezek még rosszabbak.Tisztelettel egy Csepelt szerető bérlő.
süti beállítások módosítása