CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Sáska utcai propeller

2013. január 11. 12:37 - csú

Ábel sapkában Te Szedd_1.PNGMostanában rájár a rúd Ábel Attila alpolgármesterre. Nem elég, hogy hazugságon kapták rajt’ az MSZP-sek, ráadásként az alpolgármesteri füllentést kritikátlanul közlő Csepeli Hírmondót első fokon helyreigazításra kötelezte a bíróság. A pervesztés feletti dühében az alpolgármester úr ismét elnyilatkozta magát, a Fidesz által gründolt csepel.info hírblogon. A szocik azonnal reagáltak is – tényekkel cáfolták Ábel Attila állításait Egy ominózus alpolgármesteri mondat azonban kimaradt a reakciókból. A „Jöhet a cenzúra…című írásban ugyanis a következő olvasható: „…az MSZP két év alatt szinte semmit…sem támogatott,…legutóbb a Sáska utca csatornázása… - mondta el többek között Ábel Attila alpolgármester”.

Most már sokadszor olvasom Ábel úrtól azt a hazugságot,

hogy az MSZP nem támogatta a „a Sáska utca csatornázását”. Többször cáfoltam is. Nem hagyom szó nélkül az újabb füllentést sem. Tavaly augusztus 30-án tárgyalta a rendkívüli a képviselő-testületi ülés a „Javaslat a Budapest XXI. kerület Sáska utcai /Hollandi út - Sáska u.21. sz. szakaszhatár között/ csapadékvíz-csatorna építéséhez szükséges pénzügyi fedezet biztosítására” c. előterjesztést. /Jegyzőkönyv, 8. napirend, 242. sz. előterjesztés/.  A testület tehát sosem tárgyalt a „Sáska utca csatornázásá” – ról. Az MSZP-t egy nem is tárgyalt javaslat elutasításával vádolja – nem először –, alpolgármester úr. Valószínűleg ezzel akarja elterelni a figyelmet a lényegről. Arról, hogy a Sáska utcában a csapadékvíz-csatorna megépítéséhez kértek támogatást, amit az MSZP természetesen nem támogatott. Például azért, mert több ezer ingatlannál nem kerülne megépítésre a csapadékvíz elvezető csatorna, csak a Sáska utca egy rövid szakaszában. Ráadásul, tudom, erről Ábel Attila szívesen elfelejtkezne, Németh Szilárd polgármester úr éppen a Sáska utca–Sügér utca végén lakik. Kényelmetlen dolog elismerni, hogy a polgármesternek, a főnöknek jár a csapadékvíz-csatorna, a továbbra is sárban járó csepeliek jó részének meg nem. Talán nem kellett volna a javaslatot előterjeszteni, s akkor nem kellene állandóan hazudni az ügyről.

Ábel úr sokadik hasonló állításáról egy régi vicc jutott az eszembe. Egyszer egy képviselő felkerült a mennybe. Találkozott Szent Péterrel, aki végigvezette a termeken. Az egyik hatalmas terem tele volt órákkal. Kérdezte Szent Pétert:

-  Miért van itt ilyen sok óra?

-  Ezek nem órák – felelte Szent Péter, hanem politikusi hazugságvizsgálók. Aki kevesebbet hazudik, annak óráján lassabban megy a mutató, tovább marad a tisztségében, aki sokat hazudik, annak gyorsabban jár az óramutatója…

-  És a városom alpolgármesterének hol van az órája? – kérdezte a képviselő.

-  Azt ventillátornak használom a szobámban – felelte Szent Péter. 

V O X 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr235012079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása