CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kövér tüntető fiatalok szüleit komcsizta, kemény választ kapott

2013. március 18. 10:23 - csú

Kövér-tüntet.jpgA Fidesz egyharmadával csökkentette a felsőoktatásra adott pénzeket. Nem csoda, hogy a fiatalok tiltakoznak. Kövér László láthatóan nehezen viseli, hogy nem tudja őket egyszerűen lekommunistázni, ezért a szüleiket kezdte komcsizni tegnap a köztévében. Pedig főnökét, Orbánt, nem csak KISZ-titkárként érinti a komcsizás. Orbán apja párttitkára volt bányájának (amit a rendszerváltás után szépen magának privatizált...).

Kövér: „Nem lehet büntetlenül megsérteni a törvényt. Ezt azoknak a fiataloknak is tudniuk kell, akik székházat foglalnak, hidakat torlaszolnak el, hiába 18-19 éves, és nem tudja felmérni esetleg a cselekedete súlyát. Majd felméri, ha megkapja róla a büntetésről szóló csekket" – mondta a köztévében Kövér László. A házelnök hozzátette: „a mai tüntető fiatalok apukája valószínűleg olyan kommunista vezető volt, akik ellen a rendszerváltás idején ők tüntettek."

Az első apa, Konok Péter válasza:

„Drága Laci, te nagy rakás, birkapörköltszagú bajusz mögé rejtőző sz*r, ha nem veszed rossz néven tőlem ezt az apró eufemizmust, sikerült feldühítened, de tényleg, pedig többnyire csak röhögök rajtatok. Ma lett 18 éves a lányom, és szokott tüntetni ellenetek. Fel tudja mérni a súlyotokat. Baromi könnyűnek találtattatok az ő szemében is. És ne legyenek illúzióid, te is fel fogod mérni a tetteid súlyát, te kapanyélre húzott darabnyi sertésbél, ha megkapod majd a számlát. Meg fogod kapni. Amúgy: tüntető gyerek apja vagyok; engem hetedikben kirúgtak az úttörőktől (nem volt ebben semmi politika), KISZ-tag pedig nem lettem soha. Nem volt kötelező ugyanis, én meg úgy voltam vele, hogy ne legyen egy olyan tagkönyvem, amiben EZEK (köztük te) elvtársnak neveznek. Akkoriban te KISZ-titkár voltál, majd az MSZMP Központi Bizottsága Ifjúságkutató Intézetének munkatársaként írtad rólunk a hangulatjelentéseket, onnan pedig 1986-ban – én éppen gimibe jártam – az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézetéhez igazoltál.

Már leérettségiztem, amikor 1988-ban te a MISZOT alelnöke lettél. A másik alelnök egy bizonyos Gyurcsány Ferenc volt. Szóval miről beszélsz, te debil karrierpatkány? Ja, a másik lányom öt éves. Tüntetni még nem jár. Azt hiszem, hogy mire ő 18 éves lesz, ti már csak rusnya, borzongató kis barna folt lesztek a történelemkönyvekben. És havi egy látogatás lesz engedélyezve."
Megjegyzés: Kövér nagyapja „Szocialista Hazáért Érdemrendet" kapott, Kövér apja, Kövér László testvérei és ő maga is MSZMP-tagok voltak.

Kövér a rendszerváltás előtt. Most tízmilliárdokat vonnak ki az oktatásból, miközben több mint kétmilliárdba kerül Kövér házi testőrsége

A második apa, dr. Krasztev Péter válasza.

„Te mocskos, bajszos tahó te, most egy kicsit tényleg messzire rúgtad a pöttyöst: nem hogy kommunista vezető nem volt az apuka, hanem a ti nemzedéketekhez tartozik, a ti tróger csapatotokkal volt együtt katona (most nevezték ki épp az egyik ilyet miniszternek); együtt buliztunk és szívtunk (igen, bazmeg, ti is szívtatok, még amikor eszeteknél voltatok, kár volt a hatalmi tudatmódosítóra áttérnetek), és miközben ti a kollégiumban okoskodtatok, az apuka szamizdattal dílerkedett kicsiben a bölcsészkaron, szóval kurvára nem kommunista volt. A nagyapám (a gyerek dédije, vágod?), az igen, komcsi volt, de a háború alatt, és épp a magadfajták ellen szerencsétlenkedett az antifasiszta ellenállásban. Szóval, volt mit tanulnia a gyereknek, és baromira örülök, hogy a papírra, amit a rendőrautóban tartott ,az állt, hogy „Ne áruljátok el fiatalkori önmagatokat!", mert én se tudtam volna mást mondani nektek."

 Forrás: Egyenlítő Blog

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr455140830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.03.19. 11:32:46

Milyen igaza van Kövér elvtársnak: Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Ők erre a legjobb példa..

Elefánthajcsár 2015.08.06. 17:06:19

Ezt jól megkaptad, tahó fideszes szarjankó!

Harun al Rasid · https://www.facebook.com/istvan.ille 2016.08.07. 08:15:52

tükröm, tükröm, modd meg nékem...
Kövét Laca gyakorló elmebeteg, nincs mit csodálkozni a kijlentésein.
süti beállítások módosítása