CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Aszfaltoznak Németh Szilárdnál, aki nem válaszol a Klubrádiónak

2014. március 27. 18:50 - csú

NSZ-utcaépítés-2_1.jpgBár az önkormányzati rendeletben nem szerepelt, mégis leaszfaltozzák Németh Szilárd csepeli fideszes polgármester utcáját - tudta meg a Klubrádió.

A rádió riporterének kérdésére a kormányváltó összefogás csepeli jelöltje, Szabó Szabolcs elmondta, hogy a XXI. kerületben körülbelül száz utcában nincs megoldva az esővíz elvezetése, ezért a városvezetés megkezdte az elvezetőrendszer kiépítését és az utcák leaszfaltozását.

A felújítás első ütemében 19 utcát jelöltek ki, ezek között azonban nem szerepelt a polgármester utcája. Ennek ellenére Németh Szilárd háza előtt is folyik az építkezés. A RIPORT ITT HALLGATHATÓ MEG!

A rezsicsökkentésért felelős fideszes politikus nem kívánt reagálni a Klubrádió kérdéseire.

Két éve Zsiga Marcell miskolci fideszes alpolgármesterről cikkezett a sajtó, amikor Miskolctapolcán vásárolt ingatlanjának utcájában aszfaltoztatott. (Klubrádió)

Előzmény: Maga felé hajlik a keze (az épülő járdája és a csapadékvíz-elvezetője) Németh Szilárdnak?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr275881632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása