CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bajnai Gordon főzött halászlét Csepelen Szabó Szabolcs csapatának

2014. április 01. 05:05 - csú

Halászlé bajnaival-20140329.PNGBajnai Gordon saját készítésű bajai halászlét ígért annak a jelöltnek, akinek a csapata leghamarabb gyűjti össze az első 1000 aláírást az országgyűlési kampányban. A demokratikus ellenzéki összefogás csepeli aktivistái bizonyultak a leghatékonyabbnak, sőt alaposan túl is teljesítették a tervet, hiszen majd 4000 aláírást gyűjtöttek.

Halászlé bajnaival-2-20140329.PNG Bajnai Gordon hasonló gyorsasággal be is váltotta az ígéretét, és  a Csepel Művek területén tartott aktivista találkozón elkészítette híressé vált halászlevét, amelynek receptjét még édesapjától tanulta.  


Halászlé-piknik hangulat.PNGA rendezvényen igazi piknik hangulat alakult ki. A  résztvevők  Bajnai Gordonnal, és Szabó Szabolccsal, a kormányváltó demokratikus ellenzéki összefogás csepeli és soroksári jelöltjével beszélgettek.

Halászlé bajnaival-1.PNG

 

Hamarosan ismét Csepelre jön Bajnai Gordon. Április 4-én, pénteken délután öt órakor kampányzáró fórumot tart a Csepeli Munkásotthonban. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr325888136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bat4 2014.04.02. 17:05:58

A libás Charles Gati és George Soros magyargyűlölő zsidók csicskája.
süti beállítások módosítása