CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki fog válaszolni a csillagtelepi gyerekeknek, és ki fog intézkedni?

2014. augusztus 22. 04:24 - csú

figyelem-x1B_8.jpgOlvasónk jelzését kommentár nélkül tesszük közzé, bízva abban, hogy akiknek joga, lehetősége és kötelessége, a lehető leggyorsabban  intézkedi fognak...

Ezt írja olvasónk: Szeretném felhívni a figyelmét egy Csillagtelepi jelenségre ami a Spar-nál- figyelhető meg! Minden egyes nap ott fekszenek a "kóbor "emberek az utcán meztelen fenékkel és kiabálnak az emberek után némi segítségért! Kérdem Önöktől muszáj a Csillag telepi gyermekeknek így szocializálódniuk, hogy ennyi is elég az élethez? Minden egyes nap elindul ott egy iskolás ill. egy óvodás csoport, és ezt látják. Elhihetitek,hogy felteszik a kérdés a szüleiknek, hogy mit keres itt ez a bácsi? Nem tudsz mit felelni mert te sem hiszel a szemednek! Kérlek segíts, mert Te tudsz!!!! Ne lássák ezt a Csillag telepi gyermekek!

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr966623443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása