CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A részeg alpolgármester

2014. augusztus 28. 04:41 - csú

Felkialtojel-2_4.jpg"Ez semmiség ahhoz képest, hogy a fideszes alpolgármester egyik cége majdnem egy éven át teljesen indokolatlanul kapott havi 300 ezer forintot attól az  őrző-védő társaságtól, amely egy helyi önkormányzati vállalat ingatlanait őrizte. Ez a pénz a mi közös kasszánkból ment..." 

Eszünkben sincs megvédeni Kiss Zsigmondot, aki a tegnapi napig Püspökladány fideszes alpolgármestere volt, de azt azért kissé méltatlannak érezzük, hogy tisztségéről éppen amiatt kellett lemondania, mert részegen levideózták őt egy kakasfőző fesztiválon.

Már az is baj, ha az ember jól érzi magát, s egy kicsit többet iszik a kelleténél? Tegyük egymás szívére a kezünket: mi vajon kibírnánk-e józanul egy kakasfőző fesztivált 2014 nyarán, valahol Kelet-Magyarországon? Na ugye... Mindezt csak azért bocsátottuk előre, mert Kiss Zsigmondnak nem az a legnagyobb bűne, hogy merev részegen hülyét csinált magából a nyilvánosság előtt.

Ugyan. Ez semmiség ahhoz képest, hogy a fideszes alpolgármester egyik cége majdnem egy éven át teljesen indokolatlanul kapott havi 300 ezer forintot attól a püspökladányi őrző-védő társaságtól, amely egy helyi önkormányzati vállalat ingatlanait őrizte. Ez a pénz a mi közös kasszánkból ment Kiss Zsigmond cégének, s amikor ez az ügy nyilvánosságra került, a füle botját nem mozdította senki.

A Fidesz papagájkommandója hallgatott, s nem üvöltötte habzó szájjal, hogy "a komenisták szétlopják az országot". A Fidesz papagájkommandója akkor is hallgatott, amikor kiderült, hogy Kiss Zsigmond alpolgármesterként jó pénzért belső ellenőri munkát végzett egy önkormányzati cégnél, ami tisztségével összeférhetetlen, tehát törvénytelen volt.

Ám a Fidesz emiatt sem őrjöngött. Sőt a papagájkommandó a részeges videóról is bőszen hallgat – elvégre Kiss Zsigmond az október 12-i választáson fideszes jelöltként indul. No lám, kicsit iszik ugyan, de azért jó fideszes káder: a fentiek igazolják, hogy anyagi téren már többször bizonyított.

Forrás: nol.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr66643201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása