CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb pofonért jelentkeztek be a csepeli fideszes botránykeverők

2014. szeptember 02. 13:32 - csú

Ábel-Németh_2.pngA főváros XXI. kerületének fideszes városvezetése a Fővárosi Törvényszékhez fordul jogorvoslatért, miután a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) azt állapította meg, hogy nem történt törvénysértés, amikor Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció (DK) polgármesterjelöltje és Falus Ferenc főpolgármester-jelölt választási kampányt folytatott az orvosi szakrendelőben (a volt SZTK-ban- a szerk megjegyzése) - közölte a kerület alpolgármestere, Ábel Attila kedden az MTI-vel.

"Csepel vezetőiként jelenleg a Gyurcsány-párti politikusok miatt egy olyan abszurd helyzet előtt állunk, hogy még bennünket próbálnak elmarasztalni, csak mert megvédjük a kerület egészségügyi ellátásra szoruló polgárait..." - írta többek között az alpolgármester.

Az MTI szerint az alpolgármester ezzel feltehetően arra utalt, hogy az Együtt-PM hétfőn közölte: ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést, miután Németh Szilárd a választási bizottsághoz benyújtott kifogásához a rendelőintézet kamerájának felvételeit csatolta. A szövetség szerint feltehetően törvénytelenséget követett el az, aki letöltötte és a csepeli kormánypárti politikusokhoz eljuttatta a felvételeket. Az Együtt-PM szerint a szakorvosi rendelő biztonsági kameráinak felvételeit csak bűncselekmény gyanúja vagy megelőzése érdekében kérheti ki a nyomozó hatóság, de egy polgármester nem. (Forrás: MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1006659005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása