CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A bohóc új szerepet kapott

2014. szeptember 23. 04:08 - csú

Semjén Zsolt_1.jpegNagy szerencse, hogy nem Semjén Zsolt szülte meg és verte keresztül az Országgyűlésen a kettős állampolgársági törvényt, hiszen kiderült: oroszok és ukránok, köztük hazájukból menekülő bűnözők, korrupt magyar hivatalnokok segítségével nagy tételben vásárolják a magyar állampolgárságot.

Ha ez az ember tehette volna, tényleg bárkinek magyar útlevelet adott volna a világban,  hogy eldicsekedhessen az újmagyarok százezres, milliós számával. Így szerencsére csak annyira futotta tőle, hogy kis híján hazaárulásnak nevezte az állampolgársági biznisz sajtó általi lebuktatását.

A bohóc új feladatot kapott: már nemcsak nevettet, hanem rémisztget is. Külföldről pénzelt kémektől félti a magyarságot, akik - Tusnádfürdő óta tudjuk -, nem csak újságírók, hanem civil aktivisták is lehetnek. Reméljük, megmarad az árulózásnál, és nem ő lesz a Nemzet Inkvizítora.

Molnár Richárd 

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr116716623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása