CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli baloldali politikust és aktivistát inzultáltak a Petőfi és a Betű utca sarkán

2014. október 07. 00:21 - csú

Stop_3.pngLetépett plakátot készült visszatenni a pártszövetség csepeli jelöltje és egy aktivista, amikor egy férfi rájuk támadt. 

Az Együtt-PM Szövetség hétfő esti közleménye szerint Sipos Zsoltot, a Szövetség csepeli képviselőjelöltjét és egyik aktivistáját érte inzultus, miközben a pártszövetség korábban kihelyezett közterületi plakátjait akarták helyreállítani. Aktivistáik csütörtökön a Petőfi és a Betű utca kereszteződésénél a villanyoszlopra drótozták föl a farostlemezre ragasztott plakátokat, melyeket ismeretlenek szombat délutánra eltávolítottak, és azokat egy kukának támasztották.

Sipos és aktivistája ezeket vasárnap déltuán megtalálták, és eredeti helyükre készültek visszatenni, mikor egy ismeretlen férfi rájuk támadott, szidalmazta, lökdöste őket, kitépte kezükből a plakátokat, és azokat eldobta. Az aktivista és a politikus – heves szóváltást követően – elhagyta a helyszínt, majd rendőrt hívtak, és így tértek vissza. A kiérkező rendőr intézkedni nem tudott, hiszen az erőszakos férfi már nem volt ott, így felvette az adataikat, és távozott.

Sajnos nem ez az első eset, és félő nem is az utolsó, hogy az ellenzéki jelölteknek ilyen módon akadályozzák a munkáját, és őket fenyegetik, bántalmazzák. Mint ismert, szintén szombaton Marcaliban életveszélyesen fenyegették meg egy helyi Együtt-PM aktivistát.

Az Együtt-PM Szövetség felháborítónak tartja, hogy egyesek az agressziótól sem riadnak vissza a kampány során. Az Együtt-PM olyan politikai közösség, amely elutasítja az erőszak és a gyűlölet minden formáját. Ezt várjuk el politikai szövetségeseitől, valamint természetesen ellenfeleitől is. Minden esetben megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

Forrás: Facebook

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr936766369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása