CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Most kéne abbahagyni...

2014. november 14. 05:38 - csú

Vida Ildikó -NAV.vezér.PNGMost kéne abbahagyni/ Most kéne elrohanni/Holnap már késő/Nem lehet (Sláger a múlt század hetvenes éveiből) 

Most lenne itt az ideje annak, hogy a NAV elnöke felálljon. Felálljon, és azt mondja: ő nem azért szegődött a Mavirtól a NAV-hoz, hogy mindenki őt buzerálja, neki ebből elege van. Nagyon szép és bátor gondolat egy becsületes embertől, hogy nem hátrál meg, ehelyett kiáll, és vállalja a csapásokat, ha az kell az igaza bizonyításához.

Ám itt már nem erről van szó – és nem a becsületes jelzőre gondolok. Mert már teljesen lényegtelen, hogy Vida Ildikó becsületes vagy sem, korrupt vagy sem, tud ja-e, hogy miért van kitiltva az USA-ból vagy sem. A mese már régen nem Vida Ildikóról szól. Ez a tolmácsos sztorinál vált egyértelművé.

Nem azért, mert neki tolmács kell az angolhoz. Az egész sztori volt borzasztó kisstílű. A NAV nagy hatalmú elnöke sehogyan sem tudta kezelni a helyzetet. A könnyed és stílusos amerikai ügyvivő diskurálni kezdett vele a ház előtt, ő pedig csak szorította a táskája fülét.

Ha Goodfriend tett volna látogatást a Széchenyi utcában, Vida valószínűleg az irodája ajtajáig sem ment volna el, ha egyszer nem kért időpontot a látogató. Nagyon határozott és kemény lett volna, ahogyan egy elnökhöz illik. Ám abban a pillanatban, hogy a hivatal eltűnik a háta mögül, Vida csak egy középkorú nő, aki kétségbeesetten kapkod.

Ha kiborította a kitiltási ügy, akkor most valószínűleg a poklot járja, hiszen az internetolvasók cinikusabb fele most az ő bakijára épülő mémeken röhög tele szájjal. Egészen a közelmúltig az emberek azt sem tudták, hogy néz ki Vida Ildikó, mert korábbi főnökéhez hasonlóan kínosan kerülte a nyilvánosságot. Most pedig a zöldségesnél is róla beszélnek. És kinevetik.

Ez nem lesz már jobb, sőt. Magára marad, de nem vonulhat el, nem rejtőzködhet, főleg miután nevetségessé tette magát az amerikai követség előtti performansszal. Már nem az a kérdés, hogy korrupt, s hogy mennyire az. Felesleges erőlködni, pereskedéssel fenyegetőzni, mert ez annyit ér, mint a kevlármellény szőnyegbombázáskor.

Még ha minden fórumon kimondják is, hogy ő nem tisztességtelen, ennek nagyjából annyira lesz hatása, mint Gyurcsány Ferenc hasonló tárgyú pereskedéseinek. Számos rágalmazási pert nyert a volt miniszterelnök, de ettől még nem hisznek neki többen.

A közvélemény elkönyvelte Vidát minimum gyanús figurának, és ebből már lehetetlen a visszatérés. Ráadásul mint tipikus háttérember, hivatalnok, nem is tud mit kezdeni azzal, hogy neki kell kiállnia megvédenie önmagát. Szemmel látható, hogy ebben segítséget nem kap, hiszen a kormány az első pillanatban ellene fordult, régi támogatója pedig szintén nem az a magamutogató személyiség. Ezt a meccset elvesztette Vida Ildikó, a kérdés csak az, vissza tud-e vonulni a lehető legkisebb veszteséggel.

 

64 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr26891979

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem tudunk annyit adózni, mint amennyit loptok! 2014.11.15. 08:04:25

Tiltakozunk az internetadó ellen, mert;  Nem tudunk annyit adózni, mint amennyit loptok! Továbbá bűnözőknek sem adózunk!  forrás: Internetadó Best Of2 képek

Trackback: Vida Ildikó könyvet írt a tisztességes adózásról 2014.11.15. 08:04:02

Vida Ildikó: A tisztességes adózás feltételei című könyve első kiadása az amerikai egyesült államokban jelenik meg magyar nyelven.

Trackback: Hitvány emberek hatalmon 2014.11.15. 08:03:35

Aki embernek hitvány, az Magyarnak alkalmatlan!

Trackback: Egy pinalógus is megszólalt a NAV-os csajok ügyében 2014.11.14. 23:26:05

Kovács László szerint jobb lenne, ha az USA-val szemben meghúznánk magunkat, mielőtt megsértődik, és kioszt egy kurva nagy sallert. Bocsesz, de ha ez az arc egykor volt valakiként elfogultan hülyeségeket nyilatkozik, akkor nem a szakértőt látjuk benne...

Trackback: Ezt üzeni Andre Goodfriend a magyaroknak 2014.11.14. 22:51:33

Az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője a diplomáciai mentessége mögé bújva mutogatja a felfelé tartott középső ujját vigyorogva kifelé. Kapjátok be, csicskák! A törvényeiteket meg feldughatjátok a s*ggetekbe! Mivan? Hogy ne sértegessem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.14. 22:43:29

" kiáll, és vállalja a csapásokat, ha az kell az igaza bizonyításához."

Bizonyítani a vádat kell, nem azt, hogy a vád hamis. Tehát aki vádol, azon van a bizonyítás terhe.

Amiről te beszélsz, az nem a bizonyítást, hanem egy bűnösként prejudikált, az ártatlanság vélelméhez való jogától megfosztott ember nyilvános meghurcolását jelenti.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.14. 22:47:14

"Ha kiborította a kitiltási ügy, akkor most valószínűleg a poklot járja, hiszen az internetolvasók cinikusabb fele most az ő bakijára épülő mémeken röhög tele szájjal."

Nyilván nem járja a poklot, mert időközben elmagyarázták neki, hogy kivel áll szemben:

Goodfriend - ha igaz - Az Illinois állambeli Kenilworth-ból származik.

Iskolái:

- University of Arizona
- The Hebrew University
- City of London Polytechnic

Kompetenciái többek között:

- nemzetközi jog
- konfliktus megelőzés (!!!)
- külügyek
- nemzetközi kapcsolatok
- nemzetbiztonság (!!!)
- emberi jogok (!!!)

Szakmai gyakorlat - a teljesség igénye nélkül:

- Tel Aviv - Vice Consul
- New Delhi - Vice Consul
- Moscow - Consul
- Consul General - Damascus
- Deputy Chief of Mission - Budapest

Önmagáról:

"As a serving Foreign Service Officer, I advocate American foreign policy, protect American citizens, and promote American business interests throughout the world."

Kb: a külügy alkalmazásában álló hivatalnokként képviseli az USA külpolitikáját, védi az amerikai polgárok érdekeit, támogatja az USA üzleti érdekeit az állomáshelyéül kijelölt országokban.

Szakterületei:

"International Law, Issues related to the Vienna Convention on Consular Relations, International Communication and Media, Conflict Prevention"

Kb: nemzetközi jog, a Bécsi Egyezmény külkapcsolatokat érintő kérdései, nemzetközi kommunikáció, média, konfliktus megelőzés/kezelés

----

Ez az ember egy kitűnően felkészített, cinikus, sátáni alak.

zila5 2014.11.14. 23:16:20

@polyvinyl:
Végre egy méltó ellenfél a mi angyalian naiv, kedves kormánytagjainknak. :)

martineden 2014.11.14. 23:24:21

@polyvinyl: Hat mit gondolnak ezek az usakok ,mi?Olyan embert kuldtek,aki ert is a dolgahoz,nem csak negy faiskolaja van mint a NAV nagys azaz kisebbsegi asszonynak.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.14. 23:50:33

@zila5:
@martineden:

Normális ember akkor is a HAZÁJA mellé áll, amikor idegenek ugatnak bele a belügyekbe, ha egyébként rühelli az aktuális kormányt.

A hozzátok hasonló hazátlan, gyökértelen emberektől ezt természetesen nem várja el egy hazáját szerető magyar.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.15. 00:06:38

@zila5:
@martineden:

Tőletek persze már csak azért se várja el az ember, hogy az ellenfeleitekkel is összezárjatok, amikor a magyar belügyekbe avatkozva idegenek manipulálnak, befolyásolnak, utasítgatnak minket, mert ti nemhogy az ellenfeleitekkel, de a saját szövetségeseitekkel is képtelenek vagytok összezárni, együttműködni.

Jó példája ennek az a kutyakomédiába illő acsarkodás, amit az "Összefogás" nevében 2013 őszétől 2014 őszéig egymás között műveltetek - és aminek köszönhetően zsinórban 3 választást veszítettetek el.

zila5 2014.11.15. 00:12:54

@polyvinyl:
Gondolom nem az ország korrupt, hanem a kormány tagjai.
Nem állok én sehova, ide születtem, ez van.
Sunyi alakokat meg nem fogok megvédeni csak azért mert ők is ide születtek.
Különben meg már többször elmondtam, hogy nekem a Föld a hazám, nem foglalkozom a piros csíkokkal, amikkel hatalommániás hülyék telerajzolgatták mindenféle vérengzések árán. Mint látjuk teljesen feleslegesen, mert aztán meg azt lesik, hogy mit csinál a másik a csíkon túl.

martineden 2014.11.15. 00:13:52

@polyvinyl: ,,ha egyébként rühelli az aktuális kormányt.,,..HUHA,TE RUHELLED A CSUTI CsODACSATAR KORMANYAT?Ugrik a trafik ,most jol racsesztel.

zila5 2014.11.15. 00:14:42

@polyvinyl:
Lazítsál már egy kicsit. :)
Ki bántott téged?

martineden 2014.11.15. 00:17:45

@polyvinyl: ,,Tőletek persze már csak azért se várja el az ember, hogy az ellenfeleitekkel is összezárjatok,"..fideszgoreny,szerinted egy hazaarulo,tolvaj,korrupt bandaval joerzesu ember osszezar?Hazaarulo,korrupt,tolvaj,tanulatlan felkapaszkodott fideszcsurhe,pfujj

martineden 2014.11.15. 00:24:32

@polyvinyl:,, Normális ember akkor is a HAZÁJA mellé áll,"....pont ezt tesszuk.Nem akarjuk ,hogy egy felkapaszkodott tolvajbanda kirabolja es eladja az oroszoknak.Mint a jelenleg regnalo,hazaarulo,tolvaj,korrupt,fideszcsurhe.

eccerüvagyok 2014.11.15. 00:25:40

@polyvinyl: Baszom a szádat, te beszélő majom! Akkor miért nem oldod meg TE az ország belügyeit, ha már ez a problémád a mindenbe beleszóló amerikaiakkal. Éppen annak kellene örülnünk, hogy megoldják vagy legalábbis beindítják azokat a dolgokat (még ha nem is a két szép szemünkért), amelyeket mi (idióta MAGYAR BIRKÁK) képtelenek vagyunk.

Ugyan hülyének lenni alkotmányos jogodban áll neked is, de ne rontsd a helyzeted azzal, hogy ezt nagy nyilvánosság elé tárod, bazdmeg!

colonel Tigh 2014.11.15. 02:11:09

@polyvinyl: tudod az a különbség köztünk és a hozzád hasonló tudatlan, tanulatlan, bégető droidok között, hogy mi különbséget tudunk tenni a hazánk és annak világszégyene vezetőitől. De kétséged ne legyen, ha az a magyar, amit te, vagy a kedvenc kormányod képvisel, akkor én nem vagyok magyar.
"Pokolé a tábor, hol vitéznél több a ringyó
s teknőc-lovasoknak csak hasa-menése gyors –
Ti nem hulltok el, de sorsom kitagadom
innen, mert vétek, hogy egy-hiten veletek éltem."
De hiszem, hogy ez nincs így. Nem ez a magyar, ez nem lehet a magyar, ilyen alávaló. Amit most mondani fogok, azon a hozzád hasonló mindenkit látatlanban lelibsiző, lekomcsizó, a barnanyelvű egyendroidoktól kicsit is más mindenkit csak a "ti" személyes névmás alá gyűjtő elmebetegeknek olaj lesz a tűzre, de szarok rá, rád, rájuk. Nagyon szép dolog a hazaszeretet, de nem az a minden, és akármennyire nem tetszik neked, de maximum örök második lehet. Tudod mi mögött? Honnan tudnád, ahhoz gerincesnek kellene lenned, hogy legalább kapisgáld, ezért segítek: az emberség mögött. Persze lehet, hogy te kapásból magyar vagy (persze a narancsszínű perverz álkeresztényi módon), és csakis az, de én először is embernek születtem, mint ahogy az azért rendesen szokott. Embernek lenni pedig -olyan módon, hogy ne kelljen felköpnöm és aláállni- bizonyos törvények betartásával lehet csak. Ezeket a törvényeket nem fogod megtalálni a még a saját törvényük alól is kibújást biztosító, agyonmódosított alaptörvénynek nevezett fércmű, vagy a Btk, de még a személyükre szabott alkotmányban sem. Ezek a törvények nem papírra vannak vetve -na jó, esetleg egy pár a Bibliában, Bhagavad-gítában, Koránban, az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában, etc-, hanem az ember lelkiismeretében. Ezek a törvények magasabb rendűek minden demokráciánál, fölülírják minden ország törvényeit. Igen képzeld, még Magyarország törvényei sem fontosabbak, jobbak, igazságosabbak (na most röhögtem el magam, a jelenlegi személyre szabottakra gondolva). Mert először is ember vagyok, és utána magyar. Nekem ez így tökéletes, és logikus, mert ha valaki jó ember, az biztos magyarnak is jó lesz. Befejezem, mert így is a kelleténél több időt szántam egy ostoba emberre, aki még baromi unalmas is. A hangnemért utólag is elnézését kérem mindenkinek, de most lett elég valami, meguntam, kész, ma valami elpattant, elég már ezekből az emberek vérét-lelkét szívó férgekből, ha jobbos, ha balos. Orbán és kormánya nemhogy fölszámolta volna az előző impotens, és korrupt kormány ocsmányságait, csak a szereplőket cserélte le, és egyenesen intézményesítette a korrupciót, törvényessé tette a fehérgalléros csalásokat. Slusszpoénnak pedig a beléje kódolt bukásával komoly esélyt ad egy olyan csürhe hatalomra kerülésének, mint a Jobbik. Az orbáni abszurdisztán után pedig már csak egy náci ámokfutás kell ennek az országnak. Bocsánat a kirohanásért, de olyan lett az adjon Isten, mint a fogadj Isten.

Bona Fides 2014.11.15. 04:30:11

@colonel Tigh: Teljesen egyetértek. Aki valóban magyar hazafi, az nem tri tovább azt az MSZMP petékből kikelt töketlen politikai elitet, amelyik 25 éve garázdálkodik a Parlamentben és az önkormányzatokban.
Le kell cseréni nem csak a kormányt, hanem az ellenzéket is.
Azt pedig országalapító árpádházi Szent István király eldöntötte, hogy a nyugathoz tartozunk, ezt a döntést

ilyen fostos kis tolvajbanda nem kérdőjelezheti meg.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.11.15. 04:56:56

@polyvinyl: ..ásít.. Értsétek már meg, hogy ez az állandó kapálózás az USA kezére játszik, mert pont Orbánék miatt marad a felszínen. Amikor a nép elunja, akkor majd az USA kiszivárogtat valamit. Biztos hogy van a kezükben lehallgatott anyag, vagy banki adatok. Azt hogy ez az ügy a felszínen marad, pont Orbán kiszámíthatóan makacs és ellenségképet kereső természete biztosítja.

Bona Fides 2014.11.15. 04:58:07

Én azért drukkolok, hogy ne álljon fel. Lassan szivárogni fognak a titkosszolgálatok által begyűjtött adatok.
Ezeket sosem tudjuk meg, ha az elnök feláll és elmegy. (Ráadásul van ott még sos-sok olyan vezető, akinek repülni kellene.)
Most a KÖZ(beszerző)GÉP-nek eladott ingatlan üggyel indult a szivárgás. Ha az amik kellő zavart tidnak kelteni az erőben, robbanás is lehet a szivárgásból, mert egymász fogják felnyomni.

Maradjon csak. Most már úgyis mindegy.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.11.15. 05:01:02

@polyvinyl: "Jó példája ennek az a kutyakomédiába illő acsarkodás, amit az "Összefogás" nevében 2013 őszétől 2014 őszéig egymás között műveltetek"
Te faszfej! Ezt a béna ellenzéket szerintem mi jobban utáljuk mint te, úgyhogy anyádat azonosítsd velük!

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.11.15. 05:04:09

@polyvinyl: "Ez az ember egy kitűnően felkészített, cinikus, sátáni alak. "
- És mögötte az USA és hallgatólagosan az EU vezetői is. Nem kellene lóra ülnetek és újra lenyilazni Európát hogy tiszteljenek titeket?
Ja hogy ennyire be vagytok szarva tőle, hogy a szaros seggetekkel csúszkálnátok a lovon! :-))

hitelkártyahalmozó 2014.11.15. 07:54:05

@polyvinyl: "hogy az ellenfeleitekkel is összezárjatok, amikor a magyar belügyekbe avatkozva idegenek manipulálnak, befolyásolnak, utasítgatnak minket,"
Te ostoba! A szövetségeseink szót emelnek, mert elegük van a korrupcióból, ahogy nekünk is. Akkor a korruptakkal kellene összezárnunk? Neked teljesen elment az eszed?

Fejesrob 2014.11.15. 08:07:48

A közvélemény inkább az USA-t könyvelte el annak, aki beavatkozik más államok belügyeibe.

Orbánékat választották, Goodfriendet és más USA adminisztrátort pedig nem, ennyi.

Vida nyilván egyszerűen csak az eszköz, de nyilván bele is nyúlhatott valamibe, ami sértette Sorosék érdekeit.

Fejesrob 2014.11.15. 08:12:16

@hitelkártyahalmozó: Ostoba te vagy haver, mert vajon hogyan fogadnád azt, ha Putyin embere mutogatna a ballibsi kormány embereire, miszerint korruptak, a jobboldal pedig médiájával együtt azonnal követelné, hogy ezek távozzanak.

Nyilván jól fel lennél háborodva, jogállamról hadoválnál.

Képtelen vagy felfogni, hogy nem ballibsi-jobboldali harc ez, hanem egy másik állam belügyeibe való beavatkozás.

Na ezért vagy te az ostoba.

Fejesrob 2014.11.15. 08:18:17

@Bona Fides: Konkrétabban mi a német gazdasághoz tartozunk, a számunkra ideális állapot is az, hogy a németekkel közös gazdaságban termelünk.

Ugyanakkor kelet-nyugat határán nekünk és nem az osztrákoknak kell lennie a "kapunak", az osztrákok ebből egyébként vagy 200 éve ebből profitálnak.

Azaz számunkra a kelet-nyugati ellentét egyértelműen KÁROS.

Fejesrob 2014.11.15. 08:21:41

@hitelkártyahalmozó: Azért gondolom, azt te sem hiszed el, hogy az Orbán kormány korruptabb lenne mint a Gyurcsány kormány, vagy akár a Ponta kormány, Porosenkó kormányáról nem is beszélve.

Aláírom, hogy nyilván ez az egyetlen ág, amelyet a témában ki lehet emelni, de itt a blogokon alapvetően olyanok vannak, akik több oldalról tájékozódnak.

eccerüvagyok 2014.11.15. 08:30:12

@Fejesrob: Te marha, ne játszd meg a hülyét! Ja, hogy nem játszod?
Inkább hazafiasan bevéded a korrupt, tolvaj magyar politikusokat, ahelyett, hogy szégyenkezve (mert te is segítetted őket hatalomra jutni) elszámoltatnád és picsán rúgnád őket? Inkább telipofával döngeted a melledet? Te tényleg nem csak megjátszod a hülyét...

Fеjesrob 2014.11.15. 08:32:44

@hitelkártyahalmozó: Habár igaz, a Gyurcsány csapatból senki sem lett milliárdos mint Simicska, Mészáros Lőrinc, stb. Na jó az Orbán csapat korruptabb!

Továbbá gondolom annak meg tapsolnál, ha a szovjetekkel akarnának ballibsi barátaid üzletelni és őket támogatnák az EU és az USA ellen, aztán a megépült Déli Áramlaton keresztül a zsidók ellophatnák a csodás ivóvízünket!

Fеjesrob 2014.11.15. 08:34:50

@eccerüvagyok: Orbán a legigazabb magyar! Aki sosem lopott, sosem hazudott! Majd a Békemenettel a nép kifejezi álhatatosságát a nemzet jótevője mellett, amitől majd az USA meg fog ijedni!
A rohatt tőkepénzeseknek az ivóvizünkre fáj a foga!

eccerüvagyok 2014.11.15. 08:35:56

@Fejesrob: Ki nem szarja le, hogy melyik a korruptabb? Dunába kell lőni az összes szaros magyar politikust! Ezt nem látja át egyik barom sem (te sem), hogy itt nem szar és még szarabb politikus közül kell választani, hanem megtisztítani a politikát mindenfajta ideológiától/iránytól és felállítani egy szakértői kormányt SZAKEMBEREKBŐL.

Fеjesrob 2014.11.15. 08:36:07

Akit megválasztottak az nem lehet korrupt! csak a hivatalnok Godfrend!

Fеjesrob 2014.11.15. 08:37:46

@eccerüvagyok: Ez a kormány szakemberekből áll. Az államjogász Orbán, a gazdasági zseni Matolcsy, a zseniális üzeletemberek, a kommunikációs zseni külügyminiszter!!!

eccerüvagyok 2014.11.15. 08:39:25

@Fеjesrob: MIVAN BAZDMEG??? Mit pofázol itt? Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak provokálsz? Ennél még egy politikus is értelmesebbeket szokott böfögni.

Hegyimеdve 2014.11.15. 08:40:35

@Fejesrob: "Azaz számunkra a kelet-nyugati ellentét egyértelműen KÁROS. "
Világos, tehát akkor ebben a szövetségeseinkkel szemben kell állást foglalnunk, igaz?
Amit a zseni kormányunk tesz.
Neked hogy sikerült a Homo Sapiens 2 millió éves intelligencia fejlődését kihagynod?

Hegyimеdve 2014.11.15. 08:41:49

@eccerüvagyok: Hagyd! Skizofrén a csávó. A múltkor egy pszichiátriai blogon írt a betegségéről.

Fejesrob 2014.11.15. 08:45:38

@Hegyimеdve: Nem tudsz mit csinálni. Te vajon mit tennél, írd le pár mondatban.

Fejesrob 2014.11.15. 08:47:22

@eccerüvagyok: És ha a Dunábalövöd őket akkor mi van? Jössz te?

eccerüvagyok 2014.11.15. 08:50:49

@Hegyimеdve: Nem haragszom rá. Hülyének lenni alkotmányos jog.

cenzuratroll bosszanto 2014.11.15. 08:53:32

@polyvinyl:

A bizonyítás megvolt.
Egyszerű, buta agyú orbándroid vagy, azért nem vetted észre.
A héten hirtelen, gondolom nem véletlenül bevallották, hogy a Horváth ügyben van gyanúsított.
Saját maguk bizonyították, hogy igaz a sztori, csak ugye az IQ 20 alatti orbánisták ezt nem veszik észre, mint ahogy a hatalomnak sem tűnt fel, hogy ezzel ütötte az 1 éves hazugságcunamit és a saját és az alattvalók szájába csinált.

cenzuratroll bosszanto 2014.11.15. 08:56:22

@polyvinyl:

"Ez az ember egy kitűnően felkészített, cinikus, sátáni alak. "

Aki beszél vagy 6 nyelven. Ezt a fröcsögést is bebuktad.
Vele szemben viduska még az állami és diplomáciai protokollal sincs tisztában. A hentesnél elhajtanak ha nem szakítasz sorszámot ez a tudatlan tuskó meg a kapu előtt leskelődik.

cenzuratroll bosszanto 2014.11.15. 08:57:44

@polyvinyl:

"Normális ember akkor is a HAZÁJA mellé áll, amikor idegenek ugatnak bele a belügyekbe, ha egyébként rühelli az aktuális kormányt."

Normális ember az mellé áll, aki a bűnt elítéli, és nem az mellé, aki műveli.

Behajtó70 2014.11.15. 08:58:12

Szóval akkor a csepeli demokrácia szerint a jövőben (és amint látjuk már a jelenben is) elég rámutatni valakire, hogy korrupt, már mennie is kell? Semmit rendőrségi feljelentés, semmi bíróság, semmi ítélet, semmi ártatlansághoz való jog? Esetelg börtön is lesz a csepeli (és úgy néz ki, hogy nem csak a csepeli) DEMOKRATÁK szerint?

Jó tudni, hogy mit is jelent valójában a CSEPELI DEMOKRÁCIA! (és a demokrácia a magyar ballib szerint)

Majd fejben tartjuk édeseim 4 év múlva is, hogy bámészkodhassatok még egy picit ott a cserepadon! (Hányhatnékom támad tőletek, az aljas mentalitásotoktól)

Ali Lali 2014.11.15. 08:58:59

Ideje, hogy Vida I. megdolgozzon a fizetéséért -ha már eddig semmit nem csinált- és maradjon! Nem számít hogy korrupt e a NAV vagy sem, nem számít hogy ő személy szerint nevetségessé vált e vagy sem, de lemondásával precedenst teremtene. Többé a maffia tagjai nem biznának sem a keresztapában sem egymásban, ezért kialakulna a dominó effektus. Megígérte O.V. hogy megvédi, és meg is teszi amit tud. Arra viszont nem gondol, mert nem tudhatja, mikor melyik vizcsepp lesz az utolsó a pohárban.

Behajtó70 2014.11.15. 09:02:31

@Fеjesrob: a byurcsány csapatból senki sem lett milliárdos? Ahhhahahahaha! Pár név érdekel? gyurcsány, vereesjani, kóka, bajani, áramosbéla, kocsis, a timföldgyársok, satöbbi!

Behajtó70 2014.11.15. 09:04:53

@Ali Lali: melyik pohárban, picim? Csak nem valami ballib utcáravonulást akarsz vízionálni? Mert akkor i is ott leszünk, és befejezzük a félbemaradt 89-es rendszerváltást, amúgy rendesen, ahogyan az még akkor kellett volna! Ahogyan azt a világ jobbik felén rezsimdöntéskor szokták! Ugye érted mire gondolok eftárska!

dont be such a jew 2014.11.15. 09:05:31

hát az tény hogy most van vége a bulinak

zorvbán kinyírta a kitiltás ügyet

most mi lesz?

cenzuratroll bosszanto 2014.11.15. 09:06:29

@Behajtó70:

Egyszerűkém, sosem tanuljátok meg, hogy mások bűne nem jogosít fel senkit a bűnre.
Szerinted ki nem tojja le, ha lecsukják őket? Tegyék, az egész bandával, benne az orbánista tolvajokkal is, a baj az, te és szűkölő falkád attól fél, olyan is sittre kerül akinek a lopásaitól a ti csóró életetek is függ, mert tőle kapjátok a hazaárulásotokért az alamizsnát.

Behajtó70 2014.11.15. 09:07:02

@cenzuratroll bosszanto: olyat csak a hazaáruló tesz! A belügyeket belül intézzük! Ráadásul miféle igazságról hadoválsz? Bizonyíték? Feljelentés? Enélkül csak egy kis sárdobáló hülyegyerek vagy!

eccerüvagyok 2014.11.15. 09:07:27

@Behajtó70:
Az isten bassza meg a szádat, ha feljelent a szomszédod a nav-nál, azonnal elővesznek és neked kell magyarázkodni. Kicsibe te magyarázkodsz, de nagyba már bizonyítson a vádló, ráadásul olyan helyzetben, amivel mindenki tisztában van, mindenki tudni véli, hogy mi újság, hisz az élet minden területén korrumpálni kell? Orvos, rendőr, bíró, hivatalnok, üzleti élet... Ez egy ilyen fos ország.
Úgyhogy igenis magyarázkodjon egy közszereplő. Csak hogy ne maradjon rajta a bélyeg, a vélelmezés.

Behajtó70 2014.11.15. 09:09:29

@cenzuratroll bosszanto: de gyenge kis szar vagy! Itt paráztok, mert háromszor buktatok óriásit! Ahhhahahaha! Meg is érdemli az ostoba bandátok! Ennyik vagytok! Ózd szépen megmutatta, hogy mennyit tudtok! Bukott szarként mentek le a WC-n..ahogy a klasszikus mondta. Na felejts el te ostoba sutyi!

Behajtó70 2014.11.15. 09:10:27

@eccerüvagyok: az vagy. Eccerü! És még sok évig az is maradsz! Ott a cserepadon :))))))))

Behajtó70 2014.11.15. 09:11:31

@eccerüvagyok: tettél feljelentést konkrét ügyben? Nem? Akkor mit ugatsz?

eccerüvagyok 2014.11.15. 09:20:04

@Behajtó70:
Buzikám, nem látod, hogy saját magad ellensége vagy? :-)
Te is meg a hozzád hasonló egybitesek.

Balogh Torrente Tibi de la Omlás (törölt) 2014.11.15. 10:00:42

@polyvinyl:
A kormány nem azonos a hazával. Az amerikaiaknak nem Magyarországgal van baja, hanem az ÁFA csalókkal meg azokkal a korrupt hivatalnokokkal, akik védik ezeket. Anyádat nevezd hazaárulónak, húzz haza Oroszországba!

Balogh Torrente Tibi de la Omlás (törölt) 2014.11.15. 10:02:36

@polyvinyl:
Egyébként te vagy a hazaáruló, mikor nemzeti ügynek próbálod beállítani azt, hogy a korrupt disznókat véded, ha minimális hazaszeretet lenne benned, ilyet nem tennél.

Balogh Torrente Tibi de la Omlás (törölt) 2014.11.15. 10:04:19

@Fejesrob:
Gyurcsányék korrupcióját még a baloldali szavazók sem védték, te és a hozzád hasonló agymosottak viszont mindenféle idegen támadást vizionáltok csak azért, hogy védjétek a bagázst. Ez az óriási különbség!

dont be such a jew 2014.11.15. 10:26:27

@Balogh Torrente Tibi de la Omlás: bizonyítékok ellenében nehéz lett volna a ballibákat védeni.

persze most orbánt akarják leváltani bosszúból, hadd jöjjön a jobbik.

de rég nem tényezők, még az amcsi hátszéllel se

csak egy néző 2014.11.15. 10:29:14

@Fejesrob:
"aztán a megépült Déli Áramlaton keresztül a zsidók ellophatnák a csodás ivóvízünket!.
Képzeld haver, tegnap meg azt látom, hogy kijött egy zsidónak kinéző ember a CBA-ból és két karton jó magyar ásványvizet rakott be a nagymagyarország matricás autójába. Nem lehet, hogy Izraelbe akarja kilopni.
Te vazzze örökös tag lehetsz az ŐHF-klubban és ahogy látszik a komáiddal szopni jöttetek ide.

Frank99 2014.11.15. 11:03:10

@Behajtó70:
csak nem abban a 4 évben, amikor m.elnökök, miniszterek voltak, mint ezek.
hülye troll

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2014.11.15. 11:10:33

@polyvinyl:
Majomka, csak hogy megértsd te is egy háztartási példával illusztrálom "néped" jogtalan felháborodását:
Egy ötfős család egyik tagjához (a nagy bácsihoz) az utcán odalép a szomszéd és egy cetlit a kezébe nyomva azt mondja:
- Józsikám, olyan dolgokat művelsz mostanában, ami nekünk baromira nem tetszik! Kérlek mostantól ne gyere át hozzánk többet.
Otthon a gyerek elolvassa a cetlit, és megtudja mit mondott a szomszéd a nagybátyjának.
A vasárnapi ebédnél a gyerek megszólal:
- A Józsi bácsinak azt mondta a szomszéd, hogy nem mehet át hozzájuk többet, mert olyanokat csinál ami neki nem tatszik!
- A kúrva édes anyját a szomszédnak, és ezt pecsét és fejléces papír nélkül, egy CETLIN adta neki oda??!!- harsogta a családfő, a családanya és olyan üvöltözésbe kezdtek, hogy az egész utca zengett!
Csak a két gyerek hallgatott szomorúan, csendben, mert másnap iskolába kell menniük és akkor ott találkoznak a szomszéd gyerekekkel is.

Hegyimеdve 2014.11.15. 13:40:15

@Behajtó70: Te kis szardarab! Az hogy a nulla szocik ellenében nyertetek az nem menti azt hogy szétlopjátok az országot.

Hegyimеdve 2014.11.15. 13:43:00

@Fejesrob: Erre már vannak jó gyógyszerek, én a helyedben szedném őket. Bár ha a helyedben lennék, olyan szánalmas élettel mint a tiéd, már rég öngyilkos lettem volna.
süti beállítások módosítása