CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hogyan hazudik a hírt hamisító királyi (állami) Magyar Televízió?

2014. november 24. 02:34 - csú

Hazug híradó.PNGA közpénzből fenntartott és működtetett Magyar Televízióban az adótörvények elfogadása utáni  esti híradóban gyanúsan boldog állampolgárt mutattak be.
Az esküvőre készülő pécsi Haszon Zsófia örömének oka az volt, hogy az új szabályokkal havi ötezer forintot is megspórolhat. A fiatal nő megnyilatkozását bárki megtekintheti 1:48-nál a Híradó felvételében.

Hogy mi ezzel a baj? Csak annyi, hogy Haszon Zsófia nem járókelő, nem a "nép hangja", hanem a pécsi fideszes önkormányzat lapjánakmunkatársa - fedezte fel a Hír24.

A Híradó stábjának minden bizonnyal tudomása is volt erről, hiszen az újságíró az állami televíziónak is készített korábban tudósításokat.

A megfelelő tartalmú híranyagok előállításához statiszták alkalmazása mindazonáltal nem újdonság az állami televízióban: a Híradó augusztus 30-án az Alba Takarék csődjén dühöngő fiatalembermegszemélyesítésére a Fehérvár Médiacentrum munkatársát kérte fel. A stúdió honlapja szerint rendszeres beszállítója az MTVA műsorainak.(nol.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr656920731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása