CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeltől az Euroviziós Dalfesztiválig: Csemer Boglárka nyerte A Dalt

2015. március 01. 00:03 - csú

csemeer_boglarka.PNGA májusi bécsi 60. Eurovíziós Dalfesztiválon a Wars For Nothing című dal fogja képviselni Magyarországot.
A Dal című magyar válogatóverseny szombati döntőjében, az M1-en és a Duna World csatornán élőben sugárzott showműsorban a nyolc finalista mezőnyét a zsűri szűkítette négyre, közülük a tévénézőktől Csemer Boglárka Boggie és a Wars For Nothing kapta a legtöbb szavazatot. A dal szerzői: Csemer Boglárka, Sebestyén Áron és Bori Sára Heléne.

Az idei Eurovíziós Dalfesztivált május 19. és 23. között rendezik Bécsben.

A most 28 éves Csemer Boglárka zenei tanulmányait 13 éves korában kezdte. Két évvel később klasszikus éneket és klasszikus zongorát kezdett tanulni Csepelen, a Fasang Árpád Zeneiskolában. Ide 2007-ig járt, miközben 2004-től az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Jazz Zeneművészeti Szakközépiskola is magáénak tudhatta jazz–ének szakos tanulói között.

A győztes  dal, amellyel Bécsben, az Eurovíziós Dalfesztiválon Csemer Boglárka képviseli hazánkat:

Sok sikert kívánunk és gratulálunk!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr127229609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása