CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az óvónők nagyon sajnálják a Csepelen kialakult helyzetet...

2015. március 04. 04:23 - csú

hudak_janos-jo-221.pngHudák János, a Párbeszéd Magyarországért Párt csepeli önkormányzati képviselője írja facebook oldalán:

A testületi ülés után sokan megköszönték a kiállásomat az óvodák mellett. Sajnálatos, hogy a másik oldal nem tudott eltekinteni a politikai nézőpontjától és csak a hisztériakeltést látta a történtekben, miközben nagyon sok konkrét érv is elhangzott a javaslat ellen. Tegnap kaptam egy levelet egy óvodai dolgozótól, amit ezúton is nagyon köszönök, ebből teszek most közzé egy részletet:

„Több kolléganőmmel részt vettünk a tegnapi képviselő-testületi ülésen. Úgy gondolom, hogy ez az átszervezés főként az óvodavezetőket, helyetteseket, az óvodáinkban dolgozó szakembereket és az óvodatitkárokat érinti közvetlenül, de természetesen közvetve minden óvodai dolgozót. Köszönöm a hozzászólásait, amivel megpróbálta a mi, Önével azonos véleményünket szóban is átadni. Valóban teljes bizonytalanságban vagyunk mindannyian, és a mai napig nem értjük az átszervezés célját, lényegét, és azt sem, hogy

milyen munkakörben, hol, vagy hogyan fogunk tovább dolgozni. Jómagam, az óvodai „tájékoztatás” során hat kérdést tettem föl a munkámmal, munkakörömmel kapcsolatban, és bár dicséretet kaptam a jó kérdéseimért, választ egyet sem. A kérdésekre háromféle válasz létezett: senki nem veszíti el a munkáját; ez még kidolgozás alatt van; az óvodaigazgató dönt majd ebben a kérdésben. Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, hiszen amennyiben tudnánk mi vár ránk, talán másképpen alakul a párbeszéd az Önkormányzat és az óvoda dolgozói között. Szeretnék Önnek ezúton köszönetet mondani. Jó érezni, és tudni, hogy vannak még ilyen józan gondolkodású, együtt érző, értő szemmel látó emberek, mint a Képviselő úr. Sok sikert és kitartást kívánok további munkájához!"

Forrás: Hudák János facebok oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr177235883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása