CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd és Németh Szilárd betört a Magyar Narancs hasábjaiba

2015. március 29. 10:55 - csú

000-2 Borbély-Németh_2.pngRezsi Szilárd most 10 millió forinttal szórakozik címmel a Magyar Narancs a következőket írja: 

Németh Szilárd borzasztóan aggódik. Most épp a csepeli polgármesterrel, Borbély Lénárddal a kárpátaljai magyarokért.

Ezt írják pénteki közleményükben: „Kárpátalján mintegy 200 ezer magyar él, akiknek megélhetése az elhúzódó konfliktus miatt veszélybe került. Mivel »minden magyar felelős minden magyarért«, erkölcsi kötelességünk segíteni bajba jutott honfitársainkon. Csepel az országban az elsők között mentorál egy nehéz sorsú, magyarok lakta kárpátaljai kistelepülést, és 10 millió forinttal támogatja az ott élőket.”

Eddig ez rendben is volna, mi több, kifejezetten nemes gesztus, habár az nem világos, hogy honnét van a 10 milla? Mert ha a csepeli képviselő-testület döntött róla, akkor mi köze hozzá Németh Szilárdnak, aki nem tagja a képviselő-testületnek? Ha viszont nem a kerület pénze, akkor mégis kié? Csak nem a Magyar Birkózó Szövetségé? Mert hogy nem a saját pénzükből játsszák a máriás Krőzust, az szent!

De nem is ez az érdekes, hanem ami utána jön. A két jómadárnak ugyanis fogalma sincs arról, hogy

kinek adják a pénzt: „A település kiválasztásában a kárpátaljai magyarok képviseletével foglalkozó szervezetek és a Nemzetstratégiai Kutatóintézet segítségét kérjük.”

Lehetséges volna, hogy maguktól még arra sem képesek, hogy pártfogoltakat találjanak? Lehetséges. Mint ahogy az is lehetséges, hogy Némethéknek eszébe sincs 1 kanyit sem adni, nemhogy tízmilliót, viszont egy ilyen PR-húzással simán tetszeleghetnek a nagylelkű szerepében.

Végül azon sem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy ez az egész csak arra jó, hogy az elvégzett munkáért a kárpátaljai magyarok képviseletével foglalkozó szervezetek, no meg a Nemzetstratégiai Kutatóintézet kiállíthasson végre egy igazán csinos számlát.(Forrás: magyarnarancs.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr487314870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása