CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

G Á T L Á S T A L A N U L

2015. április 26. 04:11 - csú

orban_duhos-2.pngA mi kérdésünk: Egyetért ön azzal, hogy ebben a magyar kormányban emberség immár nyomelemként sem fordul elő?

Tisztelt magyar polgár! Egyetért ön azzal, hogy önző, szűk látókörű lénynek állítja be a kormánya? Olyannak, akinek csak fel kell mutatni egy távoli, mégis ártalmasnak láttatható idegent, és máris ellenséget, ha nem prédát fog látni benne, a kormányban pedig barátot.

Orbán Viktor, a tekintélyét napról napra vesztő kormányfő intellektuálisan olcsó, ténylegesen drága (egymilliárdos) blöffel próbál visszakapaszkodni.  Csal a kormány a tizenkét kérdéssel.

A megélhetési bevándorlók elviselhetetlen rohamáról beszél, miközben nálunk nyoma sincs  a tengeren menekülő tömegeknek.  Megdöbbentő azzal szembesülni, hogy a mi országunk ezt a Földközi tengeren történt humanitárius katasztrófát arra használja, hogy

a hozzánk érkezők – többnyire koszovóiak – kipenderítésére, de előbb munkára kényszerítésére és minden segítséget kérő kiutálására hergeljen, magát pedig hazavédőnek mutassa.

Gátlástalanul teszi ezt, de az utolsó kérdésnél nincs lejjebb: Egyetért ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség? Á, nem... A mi kérdésünk: Egyetért ön azzal, hogy ebben a magyar kormányban emberség immár nyomelemként sem fordul elő? (Forrás: nol.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr827397836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása