CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ha Lázár sarokba szorul...

2015. április 27. 02:11 - csú

lazar_janos-ok-156.pngMegint csak azt tudom mondani: valahol a metró mélységeiben van a fideszes politikusok tisztességküszöbe. Olyan divatja lett a gúnyos beszólásoknak, amire korábban soha nem volt példa.

E terén mostanában a főminiszter viszi a prímet. Még tavaly kezdett „bemelegíteni”, amikor a legnagyobb bank elnökén köszörülte a nyelvét, de Lázár miniszter edzésben tartja elméjét. A minap a parlamentben Szél Bernadettnek, az LMP társelnökének „szólt oda”, miután eléggé el nem ítélhető módon a képviselő asszony több témában is megszólította a minisztert. Amikor az MSZP-s Demeter Márta is újra azokat a bizonyos tisztázatlan hotelszámlákat hozta szóba, Lázárnál elszakadt a cérna, és egy kétértelmű mondattal vágott vissza: nem érzi úgy, hogy a „hölgyekkel” olyan kapcsolatba kívánna kerülni, amikor

a magánéletébe is beavatja őket. Aztán a paksi fűtőelemek kapcsán megint beszólt egy szépfiúsat: Szélnek címezve úgy kezdte a mondandóját, hogy alighanem mindenről ő jut a képviselőnő eszébe, majd egy fura bocsánatkéréssel még rá is tett: persze eszébe sem jutna, hogy nőnek nézze képviselőtársát.

Az előző ciklus néhány durva szexista beszólására máig emlékszünk, azt gondolhattuk volna, hogy majd lecsitulnak a kormánypárt túlfűtött indulatai, de a Fidesznél az ilyen reakciók kiszámíthatatlanok. Ha sarokba szorulnak, ha valamire nincsenek válaszaik vagy gyurcsányoznak vagy személyében bántanak meg valakit.

Lázárnak mindegy, legyen az bankvezér, vagy képviselőnő.

Somfai Péter

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr517387318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása