CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Juncer diktátornak nevezte és enyhén megpofozta Orbánt

2015. május 24. 02:53 - csú

pofon_orbannak.PNGJean-Claude Juncker Rigában találkozott a magyar kormányfővel - előbb Diktátor felkiáltással üdvözölte Orbán Viktort, majd bal kézzel kissé nyakon vágta. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint Orbán Viktornak kifejezetten jó a kapcsolata Junckerrel, ezért nem kell meglepődni a jeleneten. A híradónak nyilatkozó protokollszakértő szerint viszont túl messzire ment a bizottság elnöke. 

„Jön a diktátor” - ezt mondta az Európai Bizottság elnöke.

Majd kissé nyakon vágta. Így köszöntötte Jean-Claude Juncker Orbán Viktor miniszterelnököt a pénteki rigai csúcson.

Úgy tűnt, mindenki jól szórakozik a közjátékon. A híradónak nyilatkozó protokollszakértő szerint viszont túl messzire ment az Európai Bizottság elnöke. És ön szerint? Nézze meg! Íme:

 

 

 

 

„Abszolút hibázott. Nem lennék a Juncker protokoll főnöke, ezt most magának így megmondom. Végképp nem bírnám én sem őt helyre tenni, mert őneki egy ilyen belsős indíttatása van ezekre a közvetlennek gondolt gesztusokra” - mondta Görög Ibolya protokollszakértő.

Orbán Viktornak nem ez az első olyan esete Jean Claude Junckerrel, ami után magyarázkodni kell. Januárban egy közös fotó után kézen fogva húzta k(RTLi a teremből a bizottság elnöke a miniszterelnököt. Juncker nem csak Orbán Viktort szereti megviccelni. (RTRL Híradó)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr747486228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása