CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A gumibotra vigyáztak a közteresek a Boráros téri dulakodásnál

2015. május 29. 02:26 - csú

dulakodas.PNGBKK-jegyellenőrök és közterület-felügyelők intézkedéséről készült fotók terjedtek szerdán a Facebookon: a képeken az látható, hogy a közterület-felügyelők dulakodnak egy férfival, mellettük pedig jegyellenőrök állnak, egyikük kezében gumibot is van. A HVG.hu azt írja: úgy tudni, hogy gázspray-vel fújtak le egy utast és hárman fogták le úgy, hogy a hátára térdeltek.

A portál megkérdezte a BKK-t, hogy milyen intézkedés történt, valamint arról, hogy hogyan került a jegyellenőrhöz gumibot vagy tonfa. A társaság közlése szerint a jegyellenőrök nem avatkoztak bele a közterület-felügyelők intézkedésébe, tőlük pár lépés távolságról követték figyelemmel az eseméyneket. Azt írták, hogy a tonfát „a kolléga nem használta, csupán felvette a földről, amikor az utas támadásakor az egyik felügyelő elejtette”, és ezzel „a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság tulajdonát igyekezett védeni”. Így nem is indítanak semmilyen eljárást a jelen lévő ellenőrökkel szemben.

Azt nem közölték, miért volt szükség a kényszerintézkedésre, de jelezték, hogy a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság is közleményt ad ki az üggyel kapcsolatban. (hir24.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr677497404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása