CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Félelmetes játék a félelemmel

2015. augusztus 28. 02:21 - csú

Orbán-fej-kiswbb_1.jpgElsőrendű érdek minden közösségben, hogy vezetői ne törekedjenek hisztériakeltésre. De nekünk a Fidesz jutott, amelynek munkásságát ezúttal is csak kommunikációs tervének követése határozza meg. Most épp azért remél és vár el rettegést, ami ellen csakis ő tehet, mert a menekültek fertőznek.

Akár lehetne is ilyen veszély. Csakhogy semmi nem történt a napokban, ami nem történt előtte, nem nagyobb a rizikó. A kormánypárt szerint azonban most kell ettől félnünk. Mi meg nézzük, ahogyan játszik a menekültüggyel, mintha az amúgy is nem jelentene épp elég nagy kihívást mindahányunknak. Az üggyel, amelyet kezelhetnének olyan komolyan, mintha elhinnék: ez nem politikai laboratórium, hanem a hazánk. Édesanyákkal, orvostanhallgatókkal, futballhuligánokkal és menekültekkel. (Forrás: nol)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr347734156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása