CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd rotyogtat, és jó néven veszi a különféle marhaságokat is

2015. szeptember 04. 05:23 - csú

nemeth_szilard_pacalt_kever.PNGTegnapig csak szűk körben, az interneten, ott is a kerületi önkormányzat hivatalos szócsövében, a csepel.hu - n láthatta, a közönség, hogy városrészünk nagy embere, Németh Szilárd mire képes a lecsófesztiválon. Csütörtökön azonban megjelent a Csepeli Hírmondó, s így most már 30 ezer példányban olvashatják az érdeklődők a volt polgármester, rezsikommandós, jelenleg a menekültek ostorának nyilatkozatát. Igaz, az eredeti írásnak egy részétől, a részlet élvezetétől a lapszerkesztők valamiért megfosztották az olvasókat. Mi a hiányt pótolva szó szerint közöljük az eredeti ópusz idevágó sorait:

A programsorozat fővédnöke Németh Szilárd országgyűlési képviselő volt, aki egyik kedvenc szabadidős tevékenységének hódolva szintén szakácsnak állt. Versenyen kívül fogott neki a főzésnek, és nem is lecsót, hanem nyúljás pacalt készített. Egy jókora bográcsban rotyogtatta az ételhez való húsféleségeket, amiket végül a munkatársaival és a kóstolót kérőkkel együtt fogyasztott el - írják elóljáróban a hírmondók, majd Németh Szilárd veszi át a szót. Ezt mondja:

"„A pacal a kedvenc ételem – mondta Németh Szilárd. – Húsbarát vagyok, mindent szeretek, ami húsból van. Pacal, csülök, oldalas… Persze, a különféle marhaságokat is jó néven veszem. Nem először főzök pacalt. Most is beleraktam minden hozzávalót, ami szükséges. Finom füstölt húsokkal, lecsós alappal és krumpli nélkül készítem a pörköltet......"

Csepeli életkép 2015-ből Forrás: csepel.hu és Csepeli Hírmondó, Fotó csepel.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr827758890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása