CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mentsük meg a csepeli HÉV-et!

2016. január 29. 04:24 - csú

csepeli_hev-es_peticio.pngA tiltakozók a csepeli HÉV megszüntetése ellen emelik fel szavukat a peticio.com oldalon:

  1. Védjük meg a csepeli HÉV-et
  2. Mentsük meg a csepeli HÉV-et!!

Már eddig is igen sokan írták alá azokat a petíciókat, amelyek akkor jelentek meg a világhálón, amikor január 27-én kitudódott, hogy a Fővárosi Közgyűlés döntése miatt veszélybe került a csepeli HÉV jövője. A polgármester - a hivatalos szócsőben, a csepel.hu-ban egyetlen szóval sem tájékoztatta erről a döntésről a csepelieket, de a televíziókból, a rádiókból és az internetről özönlöttek és azóta is özönlenek a baljós hírek  

Miközben Borbély Lénárd, Csepel polgármestere és a többi fideszes városvezető hallgat, és a HÉV-ről nem hajlandó a csepeliekkel tárgyalni, a tiltakozók a csepeli HÉV megszüntetése ellen emelik fel szavukat és adják nevüket. A peticio.com oldalon jelenleg két - nagyon hasonló - kezdeményezéshez lehet csatlakozni:

  1. Védjük meg a csepeli HÉV-et
  2. Mentsük meg a csepeli HÉV-et!!

A petíciókhoz csatlakozók közül többen nemcsak a nevüket, hanem a véleményüket is adják a tiltakozáshoz ITT és ITT

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr728326182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.05.11. 23:47:42

csepeliek.blog.hu/2016/05/11/most_a_buckaban_bukott_le_borbely_polgarmester_elvesztette_a_hitelet
Tarjányi László 2016.05.11. 23:42:20

Nyílt levél a Csepeli HÉV megtartása érdekében

Tisztelt Csizek Csaba, Buckai Szövetség Egyesület elnök

Borbély Lénárd helytartó, Németh Szilárd helytartója! Talán inkább Németh Szilárdtól kellene találkozót kérni, mert Borbélynak semmire sincs önálló döntési lehetősége!
Németh Szilárdot meg semmi nem érdekli, amiből nincs politikai haszna. Hajdan Kövér László volt Németh Szilárd mentora, őt kellene felkérni közbenjárónak a csepeli HÉV ügyében, ő szigetszentmiklósi lakos, Szigetszentmiklós, Nyár utca 23.
Kedves szigetszentmiklósiak, buckalakók, és a többi Csepel-szigeti lakos, kérjék az ő segítségét, közbenjárását, lássuk meg, a házelnöknek van-e még hatalma, van-e még befolyása Németh Szilárd Fidesz-alelnökre! Mellesleg megjegyzem Bekk Mária, Kövér László felesége a Szigetszentmiklósi Járási Hivatal vezetője, őt is érdemes lenne informálni a szigetszentmiklósiak gondjáról! Aztán lássuk meg, mit őrölnek ki a Fidesz malmai!

Egyébként mi csepeliek mindenki segítségét elfogadjuk és kérjük a Csepeli HÉV megmentése és fejlesztése érdekében!
Budapest, 2016. 05. 11.
Tisztelettel Tarjányi László csepeli lakos
süti beállítások módosítása