CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély úr arénázik és kamerázik: cirkusz lesz, de hol a kenyér?

2016. április 23. 05:59 - csú

borbely_arenazik.jpgBorbély Lénárd, Csepel polgármestere (képünkön) az önkormányzat szócsövében saját kezével jegyzi azt a cikket, amelyben saját kezével mutat be egy makettet a csepeli nagyérdeműnek. Saját kezével engedélyezte a szurkolói aréna felépítését is a Szent Imre tértől nem messze, a volt Csepel Művek - patinás feliratától megfosztott -  főbejáratának közelében.

Borbély úr információi szerint "Épül a Csepeli Szurkolói Aréna a Csepel Művek I-es kapuja előtt. A több száz fő befogadására alkalmas fából készült aréna egyik végén lelátó, másik végén

egy 16 és fél négyzetméteres ledfal lesz. Közepén felfestett műfüves futballpálya - rajta sörpadokkal -, két szélén büfé várja majd a szurkolókat. A rendezvény hivatalos söre az igazi Csíki Sör lesz. A terület már az építés ideje alatt is folyamatosan 24 órás kamerás megfigyelés alatt áll, a június 10-én Magyarország részvételével kezdődő Európa Bajnokságot pedig a kamerák mellett élőerős őrzéssel is biztosítjuk."

A csepelieknek nincs más dolguk, ha arra járnak, mint az, hogy az egészhez jó képet vágjanak. Eszükbe ne jusson megkérdezni, mennyibe kerül ez a vigasság? A vállalkozóknak, cégeknek, a csiki sörösöknek és másoknak  mivel viszonozza majd Borbély polgármester a közreműködést? A végelszámolásnál mennyi közpénzt visz el ez a kis móka az arénázást nem kívánó csepeliektől?

Ne kérdezzenek, inkább mosolyogjanak, mert a polgármesteri kamerák mindent látnak, mindent észrevesznek. Az arénázást meg hagyják Borbély úrra. Németh Szilárd tanítványaként ő ebben profi...

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr848655684

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felépült a Csepeli Szurkolói Aréna! 2016.06.10. 10:40:37

Helyszín: 1211 Budapest, Károli Gáspár utca 5-7.Időpont: 2016. június 10. - 2016. augusztus 22. Felépült a Csepeli Szurkolói Aréna a Szent Imre tér szomszédságában, a Csepel Művek I-es kapuja előtt. Az ötszáz fő befogadására alkalmas fából készült ...

Trackback: Felépült a Csepeli Szurkolói Aréna! 2016.06.10. 10:34:18

Helyszín: 1211 Budapest, Károli Gáspár utca 5-7.Időpont: 2016. június 10. - 2016. augusztus 22. Felépült a Csepeli Szurkolói Aréna a Szent Imre tér szomszédságában, a Csepel Művek I-es kapuja előtt. Az ötszáz fő befogadására alkalmas fából készült ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.04.23. 21:33:33

Borbély úr inkább törődhetne az általa ígért munkahelyteremtéssel! Annak megvalósításához talán kevés a 17 fizetett tanácsadója meg 9 tanácsnoka? Apropó, Giró-Szász András miben ad tanácsot és mennyiért?

Borbély Lénárd 5000 új munkahelyet igért polgármesteri programjában. Ebből eddig 200 látszik megvalósulni, sajnos a Metrans veszélyes anyag üzem képében!

www.facebook.com/borbely.lenard.fidesz/posts/927926947220897

FOLYTASSUK KÖZÖSEN – CSEPEL JÖVŐJE 35 PONTBAN – polgármesteri program
MUNKAHELYEKET TEREMTÜNK!

1.) A Kormánnyal együttműködve 5000 új munkahelyet hozunk Csepelre. Elindítottuk a Weiss Manfréd munkahelyteremtő programot. Tisztes munkát és megélhetést szeretnénk biztosítani a csepelieknek.

Tarjányi László 2016.04.23. 21:35:25

csepel.info/?p=48744#comment-271157 “Borbély Lénárd polgármester levele a csepeli horgászokhoz”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

2016. április 23., szombat - 21:25

“Megújul az egykori Bajnokok Klubja: az önkormányzat nem engedheti meg, hogy egy romház csúfítsa el a partot.
Ismét vendéglő és vendégház lesz a megújuló épületben, ami a Kis-Duna part
színvonalának emelésében fog óriási szerepet játszani.”

Tőle max 300 m-re van a Bogrács Vendéglő, amely fizetőképes csepeli közönség hiányában csak vegetál! A Hollandi úti Pusoma Vendéglőben sem tolonganak a vendégek!
Mitől lenne több fizető vendég az önkormányzat vendéglőjében és vendégházában? Az önkormányzat csak évente néhány alkalommal fogad vendégeket, főként a testvérvárosokból. Ki fogja igénybe venni a 240 millió Forint közpénzből felújítani szándékozott éttermet és a négy kiépítendő lakosztályt?

Az építő biztosan jól jár, legyen az bárki, vagy Tiborc István!
Max akkor fog jól menni, ha fideszes bulihely és örömtanya lesz! Addig amíg el nem takarítjuk ezt a bandát!
süti beállítások módosítása