CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Életveszélyes sérülést okozott egy örjöngő Csepelen, a Bánya utcában

2016. május 02. 10:02 - csú

kekfenyes-a.jpgA rendőrök a helyszínen elfogták azt a férfit, aki egy csepeli lépcsőházban életveszélyes sérülést okozott egy ott lakó, középkorú férfinak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat J. Márk 22 éves budapesti lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi szombaton 22 óra 50 perc körül Csepelen, az egyik Bánya utcai házban kiabálni kezdett. Az ott lakók közül többen kimentek a folyosóra, hogy  lecsillapítsák, illetve elküldjék onnan. J. Márk az első emeleti lépcsőfordulóban az egyik, őt nyugtatni akaró, középkorú férfit olyan erővel ütötte meg, hogy legurult a lépcsőről. A mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították, ahol megállapították, hogy életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség –a férfi  őrizetbe vétele mellett – az ügyészségnek előterjesztést tett a garázda előzetes letartóztatásának indítványozására.  (police.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr728679246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása