CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nézze meg, hogy melyik városban lenne a legboldogabb!

2016. május 28. 03:54 - csú

kerdojel-33_1.jpgA szoftver több mint 100 város adatait hasonlítja össze a felhasználó által megadott preferenciák alapján, így megkönnyítve az úti cél kiválasztását.

A Teleport nevű oldal eddig nem látott komplexitással segíti a külföldre kacsintgatókat, ahol a havi bruttó fizetés és a lakás bérleti díjainak megadása mellett több tucat szűrű beállításának segítségével lehet megtalálni azt a várost, ami leginkább megfelel a felhasználó igényeinknek és életszínvonalának.

A Teleport hasonlóan működik, mint egy társkereső szolgáltatás, csak éppen az igények megadása után nem a tökéletes párt, hanem a megfelelő várost dobja fel. A találatokat rangsorolni lehet a magadott adatok alapján legpontosabb keresés, és a pénztárcánknak leginkább fekvő eredmény szerint is, a városok mellett mindkét nézetben megjelenik, hogy havi szinten mennyivel több vagy kevesebb pénzre lenne szükségünk a megélhetéshez jelenlegi bérünkkel. A listás megjelenítés mellett

térkép nézeten is lehet böngészni a találatok között.

A keresi szempontokat elég pontosan meg lehet adni, be lehet állítani a kívánt nyüzsgés (népsűrűség) mértékétől, közbiztonsági tényezőkön át a vállalkozó barát környezetig még legalább egy tucat szempontot, mint a kedvező időjárás vagy a megközelíthetőség. Az oldal tervezői a My Modern Met szerint a Skype alapítói, akik a Teleporttal a startuppereket szeretnék segíteni abban, hogy megtalálják a számukra legalkalmasabb várost a kibontakozásra. Az oldalon ön is megnézheti, melyik város fekszik legjobban az igényeinek, ehhez mindössze egy mail címmel, és jelszóval vagy akár facebook profillal kell regisztrálnia, majd a kedvenc városok megjelölése után állandó frissítéseket is kaphat a feltételek esetleges változásáról. (HVG.HU)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr718739306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása