CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Főszereplő a Csepeli strand is: a téma a medenceparton hevert

2016. június 26. 05:43 - csú

melyviz_film_a_csepeli_strandon.PNGKovács András Péter és Janklovics Péter főszereplésével új nyári minisorozatot indít a Comedy Central. A Mélyvíz első egyperceseit már láthatják a nézők, benne a két úszómesterrel és a csepeli stranddal.

A Comedy Central új minisorozata a strandon játszódik, a főszereplők pedig úszómesterek, akik főként a lángosokkal, a bikinis csajokkal és a napsütéssel foglalkoznak.

A helyszín ötlete a szerepért bajuszt is növesztő Kovács András Pétertől, KAP-tól származik, aki úgy véli, annyi izgalmas dolog történik egy strandon, hogy

a téma gyakorlatilag a medenceparton hevert. "Korábban jártam a gyerekekkel strandra, és ott láttam egy-két igazi úszómester fickót, tipikus Pali bá'-kat. Minden nyelven beszélnek, odaszólnak a portugál gyereknek, hogy bonjour – mert ők azt is tudják –, mindenkinél jobban tudnak úszni és ők a nagy csajozógépek.Láttunk ilyet eleget az életben, és épp itt volt az ideje, hogy mi is csináljunk egyet."

Forrás: origo

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr298836076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása