CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tóth Mihály, Csepel korábbi polgármestere visszaadta lovagkeresztes kitüntetését Bayer Zsolt kitüntetése elleni tiltakozásként

2016. augusztus 24. 14:49 - csú

toth_mihaly.jpgTóth Mihály, aki 1994. és 2010. között volt Csepel polgármestere, Áder János köztársasági elnöknek címezve levelét, visszaadta a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztje nevű kitüntetését, amelyet 2003-ban Mádl Ferenc akkori (azóta elhunyt) köztársasági elnök adományozott neki.

Csepel egykori polgármestere ezzel a lépéssel a gyűlöletkeltő cikkeiről elhíresült Bayer Zsolt idén augusztus 20-án történt kitüntetése ellen tiltakozik.

Tóth Mihály ezt a tényt, levelének másolatával együtt saját Facebook oldalán tette közzé.toth_misi_lovagkereszt_vissza.PNG

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1511649094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.08.26. 21:49:34

csepel.info/?p=52420#comment-282144
“Keresztet vetett az utolsó első titkár”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

2016. augusztus 26., péntek - 21:38

Ahogy írtam, Csepelinfó meg a fideszes elvtársak naponta olvassák a csepeliek.blog.hu-t! Ugyanis honnan tudhatták volna máshonnan hogy Tóth Mihály a Facebookon bejelentette a lovagkereszt visszaadását? Tóth Mihálynak ez az egyetlen bejegyzése van a Facebook-fiókján, nyilván most hozta létre, ergo a csepeli fideszesek nem is tudhattak annak létezéséről!

De hát naponta olvasni kell a csepeliek.blog.hu-t, hiszen oda ír minden nap Tarjányi László, akit kitiltottak a Csepelinfóról, mert megírja az igazat Németh Szilárdról meg a csepeli talpnyalóiról!
süti beállítások módosítása