CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Új mikrobuszt kap a csepeli vakvezetőkutya-kiképző iskola

2016. augusztus 27. 05:43 - csú

vakvezetokutya_iskola.PNGTársadalmi összefogásból vásárolt új mikrobuszt az MVGYOSZ csepeli Vakvezetőkutya-kiképző Iskolája Egy számítástechnikai eszközöket árusító cég és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) tavaly november 27. és december 31. között "Mikulás tréning" néven folytatott kampány segítségével 1.207.444 Ft gyűlt össze. A kampány célja az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Iskolájában használt öreg mikrobusz cseréjéhez szükséges pénz előteremtése volt.

A régi, 20 éves jármű paramétereivel megegyező új autó ára viszont körülbelül 11 millió forint.
A hiányzó összeget egy az előző kampányra épülő újabb akció segítségével már nyár elejére sikerült összegyűjteni. Ebben több mint 5000 magánszemély és cég segített.
Az új kisbuszt ünnepélyes keretek között egy sajtótájékoztató keretében veszi át az MVGYOSZ.
Meghívó kérhető a szakmaivezeto@mvgyosz.hu címen.
További információ/sajtóanyag kérhető Angyal Gábortól a szakmaivezeto@mvgyosz.hu címen, illetve a +36301950289 telefonszámon

Kiadó: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

Forrás: Országos Sajtószolgálat (OS)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1111652138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása