CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila csepeli alpolgármester csatlakozott a nemzet gyáváihoz

2016. augusztus 28. 05:59 - csú

abel_sapkaban-529.pngNéhány napig úgy látszott, a csepeli Fidesznek maradt még egy szemernyi tisztessége. Nem szálltak be a lovagkeresztes kitüntetéseiket Bayer Zsolt uszító írásai miatt visszaadó megbecsült személyek gyalázásába.  De jött a keserű ébredés. Először az önkormányzati fideszes szócső, a csepel.hu adott helyet Bayer Zsolt újabb trágárkodásának, majd nem sokkal később Ábel Attila alpolgármester förmedvény-gyűjteménye, a csepel.info hazudozott egy sort Tóth Mihályról, Csepel 1994. és 2010. közötti polgármesteréről, akit a Fidesz - Németh Szilárd, Borbély Lénárd, Ábel  és tettestársaik - soha sem tudtak legyőzni. Ábel pofátlan írását olvasva mondhatnánk, szégyelje magát, de ő erre már évek óta képtelen. Ezért csak annyit javasolunk, hogy öltözködjön fel. Vegye magára az inget a következő sorokat olvasva, mert az írás bizony róla szól. A magyar közmondás szerint ugyanis akinek nem inge ne vegye magára azt ami nem rá vonatkozik. Ábel Attila azonban csak öltözködjön nyugodtan, mert különben ott áll majd pőrén a csepeliek előtt. (anzágo)

Részletek:

A magyar jobboldal ismét az érinthetetlen elnyomók önteltségével próbálja alázni az eszközteleneket. Az újkori gyávaságot ezúttal Bayer Zsolt ügye mutatja meg. A hatalmasok alázzák, jelentéktelenítik azokat, akik visszaadták kitüntetésüket. Ehhez a munkájukhoz gondosan kiválasztják azokat, akik korábbi politikai állásfoglalásaik alapján könnyen azonosíthatók ellenségként, így igyekeznek ballib hisztiként bemutatni az ellenállási akciót. Azért teszik ezt, mert érinthetetlenként is gyávák szembenézni azzal, hogy amit tesznek, árt Magyarországnak.

Márpedig erre mutat rá Pásztory Dóra paralimpiai bajnok mélyen megrendítő szövegében, amellyel az elismerésétől búcsúzik. Ezt jelzi Tóth Bálint matematikus és Snétberger Ferenc gitárművész, amikor elköszön. Ezek a nagy magyarok mély szomorúsággal üzenik, hogy
a hazánk nem lehet olyan, amilyen ország Bayer Zsolt munkásságából következik.

Ehhez a tiltakozáshoz ma bátorság kell. Mert amikor az aljasságával már kitűnő hatalom, illetve visszataszító propagandagépezete a TV2-től az MTVA-ig mocskos, lejárató akció­kat végez a megszólalók ellen, bátorság kell ahhoz, hogy valaki szóljon. Bátorság kell, mert a hatalom az elnyomókra jellemző fokozhatatlan gyávasággal képes bárkit tönkretenni. Nem ad pénzt kutatásra, nem ítéli meg az élet munkájával kiérdemelt Széchenyi-díjat, nem sajnál szervilis médiamunkásokat karaktergyilkossággal megbízni. és amiért ilyen eszközökkel dolgozik, nem tud mit kezdeni a bátorsággal.

Például azoknak a kiállásával, akik beléptek a politikai térbe, hogy elmondják, nem akarnak ilyen Magyarországot.

Mert ők szeretik a hazájukat. Nincs nagyobb tragédia annál, mint hogy ennek elmondásához ma bátornak kell lenniük. (nol)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3911655752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.08.28. 22:04:08

A holnap nem létezik, csak ma van! Fideszék szerint biztosan.

Mérhetetlenül gyávák a csepeli fideszesek, meg sem merik hallgatni az ellenvéleményt, mert képtelenek lennének megvédeni vélt igazukat! Ezért aztán kitiltják a Csepelinfóról a másként gondolkodókat! Ugye ismerős?

Állítólag a rendszerváltás idején ezen jelenség ellen küzdöttek! Most ők a renegát "kommunisták", mások meg az ellenzék! Úgy látszik, nálunk ez már csak így megy!

Elszigetelni mindenkit, akinek más a véleménye, mert még elzavar bennünket a húsosfazék mellől! Felnyitja a NÉP szemét, a szemét! Hogy nekik csak a leves hígja jut, a java az elité!

..........................................................
Pártok nélküli politikai rendszer

Meg kell szüntetni a pártokra alapozott "demokráciát"! Aki politizálni akar, azaz a köz érdekében cselekedni, azt mindenki csak a saját jogán, saját maga tehesse! Mint más országokban a lobbistáknak, be kellene magukat regisztráltatni "egyéni politikusként"! Aztán ezek a politikusok vetélkedhetnének a helyi és országos pozíciókért egymással, győzzön a jobbik, az alkalmasabb nyerje el a pozíciót, a nép választása szerint.

Tilos lenne pártokat alkotni, mert az ellenőrizhetetlen hatalomgyakorláshoz vezet! A maffia és a párt között jelenleg csak annyi a különbség, hogy az utóbbi be van jegyezve a bíróságon! (Ezt a megállapítást már régebben kopirájtoltam. TL.) Pártok nélkül nincs kire tolni a felelősséget, mindenki maga felel a tetteiért, a döntéseiért! Copyright Tarjányi László, 2016. 08. 28.
..........................................................

Ilyen nincs? De igen, ilyen volt Magyarország a honfoglalástól a reformkorig! Nem voltak pártok, nem lehetett érdemeket szerezni mások elvtelen támogatásával!
Ma egy szarházinak keresni kell kilenc másik hasonszőrűt, szövetséget kötni velük, pártot bejegyeztetni, nagyokat hazudni, ígérni a NÉP-nek, majd kaszálni, ha a hatalomba szavazták a félrevezetettek!

Egy ilyen hazug banda a Fidesz! Voltak ők már szélsőliberálisok (térdre csuhások!), konzervatívok, radikálisok, stb. A köpönyegük mindig olyan színű, amilyent a nép akar.

Csepelen a karrierista, törtető Németh Szilárd a pályafutását az SZDSZ-ben kezdte. Ott nem sikerült pozícióba kerülnie, hát átlépett a csepeli Fideszbe. Ott is várhatott volna hogy sorra kerül, de hát őt más fából faragták, beléptetett 17 új tagot, s azokkal megválasztatta magát a régi vezető, Tóth János helyére.

Nem pocsékolta az időt, 2000. november 7-én egy gyékényre feküdt Tóth Mihállyal, a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés létrehozásával. A legközelebbi Fidesz lakossági fórumon a Munkásotthonban történt, amint bementem a terembe, a pulpitusnál Kövér László társaságában ülő Németh Szilárd rögtön rákvörös lett. Hátul beszéltem Kosztolányi Dénessel, aki 1998-ban fideszes képviselőjelölt volt Csepelen, elmondtam mit tett Németh Szilárd Tóth Mihállyal közösen, mire ő, "rajta vagyunk az ügyön"! Rajta voltak, aha! Addigra Németh Szilárd benyalta magát Kövérnél, mára meg már Orbánnál is! Sérthetetlen, csak velük együtt bukhat! VELÜK EGYÜTT IS FOG!

Hogy miért vörösödött el Németh Szilárd? Mert ő és mások is tudták, én Tarjányi László voltam az egyetlen Csepelen, aki tevőlegesen (!) ellenezte a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződést!
Megtettem, amit tenni kellett. 2003. március 13-án, a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság ülésén meggyőzve a többséget, EGYETLEN ELLENSZAVAZATOMMAL (SIC!), négy tartózkodás és négy igen mellett, leszavaztattam a Wallis szokásos évi számláját, 128 MFt-os értékben. Szerencsémre Orosz Ferenc, három évi küzdelem után, belátta, nekem van igazam, mindenki ellenében!!! Nyáron Tóth Mihály felmondta a szerződést, ősszel meg szoci többséggel megszavazták azt. A Fidesz még akkor is a Wallis mellett állt, Németh Szilárd Wachsler Tamással íratott "elfogulatlan" véleményt! A mai Kossuth téri kormánybiztos akkor a Wallis HID nevű leányvállalatának volt a vezetője, XIII. Klapka u. 11.

Miért is nem mert megjelenni Borbély Lénárd és Ábel Attila a METRANS lakossági közmeghallgatáson, sem a Csepeli HÉV lakossági fórumon? Gyávák, úgy ahogy a fenti címben is írva van!

Tarjányi László 2016.08.28. 22:23:59

Tisztelt csepeliek! Tisztelt olvasók!

Kérem kísérjék figyelemmel, hogy Ábel Attila vagy más csepeli fideszes potentát mer-e válaszolni a fenti cikkre, azaz simán gyávák vagy mérhetelenül azok!

csepel.info/?p=52420#comment-282277
“Keresztet vetett az utolsó első titkár”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

2016. augusztus 28., vasárnap - 22:13

Ábel Attila, ha van vér a pucádban, válaszolsz a csepeliek.blog.hu-n rólad írt cikkre!

Addig is csókoltatom Németh Szilárdot, Borbély Lénárdot, Téged meg a többi csepeli fideszest!

Nehogy már megszüntessétek a cenzúrát, a kitiltást, amit egyébként is voltatok szívesek letagadni!

Innentől az előző, itteni hozzászólásom olvasható a csepelinfóbeli hozzászólásban, persze csak az ottani Adminnak, mert 2016. már. 11-e óta ki vagyok onnan tiltva!

Éljen a fideszes cenzúra, éljen a fideszes gyávaság!
Ahogy írtam, a magyar jövőért írok, nem zavar a cenzúra!
Örökké éljen a magyar nemzet!
süti beállítások módosítása