CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez már nem happy! Mit tett Vitamin Csepelen, a Medve utcai borozóban?

2016. augusztus 30. 03:45 - csú

happy_gang_vitamin.PNG
Móré András, alias Vitamin, a Happy Gang  énekese a Blikk beszámolója szerint július 20-án egy söröskorsóval vágott fejbe egy másik vendéget egy csepeli borozóban. A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást, gyanúsított is van.

– Két személy keveredett szóváltásba egy XXI. kerület, Medve utcában található borozóban, aminek következtében egy férfi bántalmazta a sértettet – tájékoztatta a Blikket a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Lapunk megtalálta a sértettet is, akit fejbe vágott az énekes.

– Miden előzmény nélkül, egyszer csak odalépett az asztalunkhoz, és fejbe vágott. Utána elszaladt, a

rendőrök csak másnap kapták el – idézte fel a Blikknek Salamon Viktor, akinek az eset óta lebénult a fél arca. – A szemöldökömet leszámítva nem mozog azon az oldalon az arcom, elmondani sem tudom, milyen borzasztó érzés – tette hozzá a lakatosként dolgozó csepeli férfi. Megkerestük a sértett jogi képviselőjét is, aki megerősítette:nyomozati szakaszban van az ügy.

– A nyomozás folyamatban van. Az eljárás ismeretlen tettes ellen indult Viktor feljelentése alapján, aki súlyos testi sértés szenvedett. A gyanúsítottat kihallgatták, és orvos szakértőt rendeltek el – magyarázta dr. Kiss B. Mihály.

Viktor az eset óta csak azt kérdezi magától, miért pont vele történt mindez, és miért nem maradt otthon aznap?

– Rettegek attól, hogy az arcom így marad, az orvosok pedig egyelőre nem sok jóval kecsegtetnek – kesergett a 41 éves férfi. A gyanúsított kilátásai sem fényesek, börtönbüntetésre számíthat tettéért. Orvos szakértőt is kirendeltek az ügyben, szakember állapítja meg, maradandó-e a sérülés.

– Az a baj, hogy kiestem a munkából, nincs családom, így segítségem sem. A lézeres és ultrahangos kezeléseket be kellett fejeznem, mert elfogyott az összes pénzem – magyarázta.

Vitamint többször is kerestük, kérdéseinket eljuttattuk hozzá, de lapzártánkig nem értük el. (Forrás: Blikk)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9211661530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása