CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli tolakodó lopakodó veszélyben érzi a sorsát?

2016. szeptember 28. 10:55 - csú

borbely_dontott_iszik_es_vezet-777.pngCsakúgy hullnak a levelek. A csepeliek postaládájába. Utoljára Borbély Lénárd (képünkön) polgármester küldönce dobta be postaládánkba a felsőbb utasításra meghozott testületi döntés alapján készült irományát. Nem kértem, de megkaptam. A polgármester invitálás nélkül belopakodott hozzám és sok  csepeli legszemélyesebb magánéletébe. Levele nem szól másról, mint ami már a vízcsapból is folyik és ezernyi helyről ömlik ránk, október másodikáról, a „sorsdöntő népszavazás” – ról.

Valóban sorsdöntő” ügyről van szó. Számára mindenképpen sorsdöntő a vasárnapi voksolás, mert

megüzente a vezér, hogy érvénytelen népszavazás esetén nem jelöli őt 2019-ben polgármesternek. Kiesik a pixisből, mehet a süllyesztőbe. Ezért helyesebben így kellett volna írnia: „…a jövőm a tét!”

Abban is igaza van Borbélynak, hogy nem akarunk „félelemben, terrorfenyegetettségben, mindennapi zaklatásban” élni. Különösen abban nem, amit éppen Orbán Viktor, a Kedves Vezető és csapata, közte ő hozott, hoz ránk, az egész országra. Például azzal, hogyha nem mennek el az emberek szavazni, akkor kevesebb juthat szociális segélyre. Azzal, hogy nem tájékoztatják időben az embereket egy robbantásról. Vagy azzal, hogy folyamatosan zaklatják az embereket uszító, milliárdokba kerülő hazug kampányukkal, leveleikkel, s ráadásul „postásuk” még rá is kérdez, ugye elmennek szavazni, ugye nemmel szavaznak. Szégyen.

Azzal már vitatkozom, hogy „közös nemzeti ügyünk” – ről van szó. Legalább az ország fele nem ért egyet a kormánnyal, a Fidesszel, s az eddigi közvélemény-kutatások szerint el sem akar menni szavazni. Leginkább azért, mert rossz kérdésre nem lehet jó választ adni. Mitől közös, nemzeti tehát az ügy?

Hamis a polgármester további állítása is, hogy „nem pártokról és nem politikai csatározásokról” van szó. Polgármester úr! Ezt maga sem hiszi! Vagy mégis?  Szerintem ügybuzgóságán túl Ön most a Fideszért, vagy még inkább saját jövőjéért harcol és hozat, illetve hajtat végre például – ebben az esetben –, törvénytelen képviselő-testületi határozatot. Ez vezérli, amikor mások hülyeségeit is vállalja, és azzal a hazugsággal riogatja a csepelieket, hogy az „illegális bevándorlók” miatt ki lehet esetleg költöztetni őket az önkormányzati lakásukból.

Borbély úr! Köszönöm a meghívását, de ezek miatt nem találkozunk „október 2-án a szavazóurnáknál!”.

vox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9411748917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása