CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd személyi kultusza Csepelen nevetséges és tragikus

2016. október 21. 05:59 - csú

nemeth_szilard_csucs_teknos_miklos_felvetele-777.pngNémeth Szilárd uralja az önkormányzat honlapját, pedig már több mint hat éve nem polgármester, nem önkormányzati képviselő, hoppon maradt, mert a honatyaként sem tartottak rá igényt a csepeliek. És mégis! Újra és újra a képmásába, tolakodó nyilatkozataiba ütközünk a csepeli lakájmédiában.

Hatvan éve bebizonyosodott, hogy hova, milyen tragédiákhoz vezet a személyi kultusz. Német Szilárd és Csepel mai fideszes urai viszont olyanok mint a Bourbonok Talleyrand szerint, vagyis: semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek…

A csepel.hu „Közélet” című. rovatában a szeptember 20 – október 20. között közzétett 57 írás 38,1 %-a Németh Szilárd arcképével és nevével kezdődik, illetve hozzászólásának ismertetésével foglalkozik, A cikkek  nem mások mint

híradások Németh úr sajtótájékoztatóiról, a jobboldali médiában (ECHO Tv, PestiSrácok.hu, M1 Kossuth Rádió, Magyar Idők, ATV) való szerepléseiről. Az írásokból kiderül, hogy Németh a Fidesz alelnökeként a fenti időszakban járta az országot, megfordult Debrecenben, de Veszprémben, Sárváron, Pesterzsébeten is.

Olvasva a cikkeket, úgy látom, Németh Szilárd – pártfunkciója nem is szerepel az írások címében –, mindenhol osztotta az észt, hangzatos kijelentéseket tett, mintha még mindig kampány lenne. Vizsgálatot követelt a sim-kártyák ügyében, nyilatkozott az alaptörvény módosításáról, a biztonságról, kijelentette, hogy a terroristák a migránsokkal együtt érkeztek, terrorveszéllyel riogatott. Esetenként megfenyegette hallgatótáborát: „csak most jön az igazi ütközet”, hiszen a „bürokraták még a terroristákat is szétosztanák”. Ébresztőt fújt Európának: a terroristák a lényegét akarják megsemmisíteni. Kinyilatkoztatta: „a kommunizmus kísértete járja be Pesterzsébetet.”, amit egyébként a pesterzsébeti önkormányzat képviselő-testülete cáfolt meg. Megígérte, hogy visszakapjuk, amit a külföldi szolgáltatók kivittek a piacról. Megköszönte a veszprémiek átlagon felüli részvételét a népszavazáson, megvédte a rendőrséget a hónap elején történt robbantás ügyében, stb. Felmondta a kötelező orbáni leckét is az „új egység létrejöttéről.” Október 16-án megjelent Székelyudvarhelyen is ahol a birkózószövetség elnökeként adott tájékoztatást a szövetség terveiről, bejelentette, hogy „én a Magyar Birkózószövetség elnökeként minden segítséget megadok” a város birkózóinak fejlődéséhez.

A csepel.hu szerkesztősége által is közölt cikkeknek nincs közvetlen kapcsolódása Csepelhez. Az önkormányzat honlapjának valódi gazdája, Ábel Attila alpolgármester önkényesen a kerület közélete aktív résztvevőjének tekinti a Csepelen megbukott, csak a pártlistáról képviselőséget nyert Német Szilárdot. Így népszerűsíti a Fidesz politikáját, illetve a magát most országos politikusként „eladó” Németh Szilárdot. Valószínű célja annak bizonyítása is, hogy Csepelen, az országgyűlési választások elvesztése ellenére változatlanul Németh Szilárd a kormány vazallusa, a helyi hatalmasság. A fentieken túl ezt bizonyítja az is, hogy szeptember 29-én Borbély Lénárd polgármester még egyedül írhatott levelet a csepelieknek, mozgósítandó a népszavazáson való részvételre, az október 6-án kelt köszönő levél már a képviselő aláírásával együtt jelent meg a Csepel Hírmondóban, míg a csepel.hu-n közölt változat címében a polgármester már helyet sem kapott. Vajon mit szólt mindehhez Borbély Lénárd? Hogy ízlik neki a másodhegedűs megalázó szerepe?

V O X

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1311825557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.10.21. 21:36:28

Ábel Attila ezzel akarja megszolgálni az alpolgármesterséget mostanra és 2019 utánra is, ugyanígy van ez a Csepelinfóban is. A kutya sem kíváncsi Németh Szilárdra, amióta engem kitiltottak, rendszerint nincsenek hozzászólások a Németh Szilárddal foglalkozó híradásoknál.

Röhejes az Orbán hatalmi gépezet, Németh Szilárd Fidesz-alelnök Magyarország nyolc legbefolyásosabb politikusa között! Ez aztán a kontraszelekció, Orbán rég kinyírta a Fidesz értelmesebb politikusait, hogy félszeműként király maradhasson a vakok között!

----------------------------------------------------------

A PATKÓ ELVESZETT

Vélemény – Tarjányi László, 2016. 01. 17

Elbocsátó szép üzenet

Pénteken a Fidesz cserbenhagyta a csepeli embereket.
Cserbenhagyta az otthonukat, a nyugalmukat féltőket.
Azokat akiknek a mennyezetéről darabokban szakad le a vakolat.
Azokat akik féltik gyermekeiket, unokáikat a veszélyes anyagoktól.
Azokat akiknek az otthona elértéktelenül.

Pénteken a Fidesz elvesztette a lelkeket Csepelen.

Pénteken a Fidesz elvesztette Csepelt.

Pénteken a Fidesz elvesztette Magyarországot!

A patkó elveszett. A ló elveszett. A lovasa, a király elveszett. A csata elveszett. Az ország elveszett!

Németh Szilárd a patkószöget nem verte be jól! Németh Szilárd mint leendő miniszterelnök, elveszett!

Rónarider 2016.10.23. 03:05:44

ostobából túlkínálat van, okos ember meg nem politizál :)

Tarjányi László 2016.10.23. 22:33:56

@Rónarider: Nagy kár és szégyen a csepeliekre, hogy nem akadnak a jelenlegi politikai osztálynál különbek, képzettebbek, becsületesebbek, akiket egyáltalán érdekelnek a közügyek, a haza sorsa!

"A bölcs, aki nem akar részt venni közügyekben, azt a büntetést szenvedi el, hogy gonoszok és ostobák kormányzata alatt kénytelen élni." (Emerson )
süti beállítások módosítása