CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Helyetekre!

2016. október 24. 05:43 - csú

szegyen-777.pngA csepeli Fideszesek felháborodási hullámot akarnak gerjeszteni, hogy bizonyítsák nagyvezérüknek:  az, ami itt a népszavazási fiaskót okozta az nem az ő elutasítottságuk következménye. Úgy látszik, hogy a hazugsági kényszer annyira elhatalmasodott rajtuk, hogy legyőzi az illiberális rendszerben kötelező tekintélytiszteletet is, csak azért, hogy megmaradhassanak Csepelen a jól jövedelmező funkcióikba. Mindenki számára látható, hogy frusztráltságuk, és kisebbségi érzésük nem elég az elvárások teljesítéséhez.

A csepeli népnek elege lett belőlük! A főnöki önkény, - ami a hozzáértésük, felkészültségük, és rátermettségük teljes hiányát demonstrálja - oda juttatta őket, hogy már a legnagyobb úrnak, Orbán Viktornak is kénytelenek hazudni. Persze a felcsúti sokkal sunyibb annál, hogy

át ne lásson azon a szitán, amit egy eszdéeszes menekült, vagy egy párciumi migráns, esetleg egy szolnoki gyüttment sző neki reszkető aggodalommal, és félelemtől barna gatyában. Ő a keresztapa hidegségével mérlegel! A magyarázat nem érdekli: hűbérese minősítését az befolyásolja csupán, hogy az elvárt eredményt hozta, vagy sem az illető. Hát ezek a csepeli Fideszesek meg nagyon nem hozták az eredményt! Megbuktak, mint Rottenbiller!

Már harmadszor húzták ki a gyufát Orbán nagyúrnál! Németh Szilárd országgyűlési egyéni képviselőjelölti nevezetes bukása dr. Szabó Szabolcs által volt az első. /Azt még megbocsájtotta a nagyúr. (Németh – Kövér közbenjárására - aztán alelnöké avanzsálhatott a Fideszben, de a botlást nem felejtette el az uraság. Az önkormányzati közpénzen úgy hirdetik, már több mint két éve, mintha Csepel megválasztott országgyűlési képviselője Németh Szilárd lenne. Nem zavarják őket a tények, ami szerint az ellenzéki összefogás jelöltjét választotta meg képviselőnek a kerület./

A második bukás Németh birkózószövetségi elnökként az olimpián „hozta” Orbánnak! Az eddigi egyik legsikeresebb sportágban Németh vezetésével, még meg sem szagolhattuk az érmes helyeket.
A harmadik, a mostani népszavazási fiaskó!

Nem teljesítették Orbán elvárásait! MEGBUKTAK!
Azt, hogy kapkodásukban ennek okát dr. Szabó Szabolcs által szervezett programban jelölik meg, csak tehetetlenségüket tetézi. Az erzsébeti szocik Németh általi kipellengérezése is csak a Németh-Borbély tengely arrogáns igazságtalan, és kétségbeesett nyomulását mutatja. A kampányidőszakban általuk panaszolt dolgoknak közük sincs a valósághoz, mert az ellenkezője az igaz! Az, hogy mindig minden törvényt, és szabályt felrúgtak, embereken, elveken hágtak keresztül, becsapták, átverték a lakosságot. Loptak, csaltak, hazudtak! Azt akarták, hogy ne a nép akarata, hanem az övék érvényesüljön Csepelen. Erre kapták aztán a népszavazáson azt a méretes nagy zakót, amit majd Orbán alaposan kiporol rajtuk.

Most már kevés lesz Kövér védőkarja! A centrális hatalom ura brutális kegyetlenséggel ver a butuska, elkényelmesedett, iddogáló, tivornyázó, és még neki is hazudozó övéi közé! Addig hazudoztattak a közpénzen nyomtatott újságjukban a szervies firkászaikkal, míg maguk is elhitték, hogy a Fidesz jobban teljesít. Most meg a népszavazás után arra kénytelenek felébredni, hogy a bilibe lóg a kezük! Az elszemtelenedett Beriják, Voldemortok most azt hiszik, Orbán Viktoron a sor, hogy bedőljön a csepeli Fidesz ábeli propagandájának és bekajálja, hogy ezek a fiúk valójában teljesítették az elvárását és több mint 50%-ban urnákhoz vitték a lakosokat. (a tény alig több a 30-nál)

Ezek hülyének nézik Orbán Viktort?! (is)
Úgy vélik, ha sokszor mondják, hogy sikeresek voltak, talán még a Viktor is becumizza! Rémálmaikban azonban előjön az igazság.
Tudják, hogy a nagyfőnök még egyszer nem bocsájt meg nekik: a nagyfőnök büntet!
Mindegyiknek vaj van a fején! Bármikor megkaphatják a selyemzsinórt, aztán le kell adni a luxusautók kulcsit, be kell szolgáltatni a gazdagodás jószágait és pucér seggel, hajbókolva kell kifarolni megaláztatásuk színhelyéről. De muszáj lesz mosolyogni, mert még megúszták!

Annak örülhetnek, hogy csak a kijáratot és (még) nem a börtönajtót mutatták nekik. Vissza az eredeti állásaikba, az általános iskolába, a szakszervezetbe, a határok mögé, esetleg ágyrajáró, egyszakos tornatanárként minden sorok végére! Helyetekre!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7111820077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.10.25. 20:54:38

Kell valaki majd bűnbaknak is a Fideszbe! Nekik is megvannak a Zuschlagjaik, csak az illetők nem tudják hogy ők azok! Németh Szilárd az írottnál régebben is vétkezett, például hogy nem teljesítette Orbán pártelnöki utasítását 2013-ban az önkormányzati cégvezetők prémiumának és jutalmának 2 Millió Forintban maximált értékénél, lásd Városgazda és Városkép Kft-k vezetőinél!

Másrészt már 2000. november 7-én vétkezett azzal hogy összefeküdt Tóth Mihállyal és a csepeli MSZP-vel a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés megszavazásával!
Utána a soron következő Fideszes fórumra megyek be a Munkásotthon kistermébe, a pulpitusnál ül Németh Szilárd Kövér Lászlóval. Amikor engem meglátott, rákvörös lett. Hátul odamentem Kosztolányi Déneshez, mondom neki hogy Németh Szilárd lepaktált az MSZP-vel. Mire ő, "rajta vagyunk, kezeljük a kérdést"! Hát persze, Kövérnek köszönhetően Németh maradt, Kosztolányi lett kiszorítva a fontos emberek közül!

No de jók lesznek ezek még egyszer a leendő új fideszes csepeli vezetőnek, meg persze amik a valodinemethszilárd nevű honlapon találhatók! Nem Németh volt a legtehetségesebb a helyi fideszesek közül, hanem ő volt a legtörtetőbb! Még csak nem is alapító tag, hanem SZDSZ-es jöttment!

Orbánnal fog bukni, kivéve ha nem őt teszi meg Orbán bűnbaknak!

Tetszenek emlékezni Gyurcsányra és az MSZP-re? Annak idején megírtam a frakciójuk minden tagjának, ha a bukása után is kitartanak mellette, vele együtt fognak bukni! Hát úgyis lett, lásd az MSZP mai állapotát!

Jó nagy marhák a fideszesek, ha Orbánnal együtt akarnak a történelem süllyesztőjébe kerülni!!!

Én símán megpuccsolnám, s rákennék mindent! És igazam is lenne, Orbán tudta nélkül semmi sem történhet! Lásd Pharaon szaudi üzletember vele szemben vett ingatlant a Cinege utcában! Persze hogy viselkedhet fáraóként, hiába körözik a nyugati hatóságok pénzmosás meg kitudja mi mindenért, Orbán veje, Tiborcz István kereskedik vele!

Tehát javasolni tudom Orbán lapátra tevését, jó hosszú listát lehet a nyakába varrni! A puccsista fideszes vezetésnek még javasolnám Rogán Antal, Habony Árpád, Garancsi István, Mészáros Lőrinc, Tiborcz István, Simonka György, Kósa Lajos és még néhány fideszes oligarcha és családtagjaik valamint az Orbán tágabb familía vagyonának államosítását kártérítés nélkül, a nép haragjának lecsillapítására!

Tarjányi László 2016.10.25. 21:25:35

Ábel Attila és a véleményszabadság? Röhej!

csepel.info/?p=54097#comment-288104
“Szabó Szabolcs is kifütyülte a magyar és a lengyel himnuszt”

"Ábel Attila szerint:
2016. október 25., kedd - 17:23
Akik a demokrácia alapjogait, a szólás- és a vélemény szabadságát, a másik ember meghallgatásának lehetőségét vonják meg az ellenfeleiktől, azoknál már nem az az igazi kérdés, hogy személy szerint fütyültek-e a himnuszok alatt is, vagy csak mindenkit és minden mást fütyültek. A kérdés már csak az, hogy a náci vagy a kommunista rendszert akarják-e, és “csak” terrorizálják vagy meg is gyilkolják majd az ellenfeleiket."

A Csepelinfó mikor biztosítja a szólás- és véleményszabadságot? Miért is vagyok én és még több személy kitiltva a Csepelinfóról? Van véleményem és ki is mondom!

Tarjányi László 2016.10.25. 21:48:19

csepel.info/?p=54121#comment-288155
“Németh Szilárd felszólalt az Országházban”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2016. október 25., kedd - 21:45

“Csepel is lengyel testvérvárosaival – Kielcével, Szczecinnel és Wolominnel együtt – ünnepelt, ahol 1956-ban legtovább tartott a katonai fegyveres ellenállás Kovács Sándor tábornok úr vezetésével. Ezért Kádárék először halálra, majd életfogytiglanra ítéltek. Ő sajnos idén nyáron eltávozott közülünk, nem élhette meg a 60. évfordulót.”

Ha megélte volna Kovács Sándor a 60-dik évfordulót, kikérte volna ezt a HAZUGSÁGOT Németh Szilárdtól!
Kovács Sándor 56-ban főhadnagy, a királyerdei felkelőket vezette, harcokban nem vett részt. Azokat ugyanis ténylegesen is kivégezték! Lásd a forradalom 50-dik évfordulóján az általam posztumusz Csepel Díszpolgára címre javasoltak! Kovács Sándor becsületesen szolgálta hazáját, s holtukban sem fosztotta volna meg a halálra ítélteket az 56-os vezető tisztségük dicsőségétől!
süti beállítások módosítása