CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Betépve bukott le a csepeli drogtermesztő, látványos lett a házkutatás

2016. november 24. 13:23 - csú

rendorseg_2.PNGGyanús lett a rendőröknek egy 40 éves csepeli férfi. Kiderült, nem elég, hogy drogot vett magához, otthona is tömve volt kábítószerrel

O. Lászlót 2016. november 22-én igazoltatták a csepeli körzeti megbízottak, amikor elmondta nekik, hogy korábban kannabiszt fogyasztott - írja a Police.hu.

A rendőrök gyanakodni kezdtek, hogy a férfi lakásán is lehet kábítószer, ezért a 40 éves férfi XXI. kerületi otthonában házkutatást tartottak.

A nyomozók a családi ház egyik melléképületében 65 tő cannabist  és a termesztésükhöz szükséges eszközöket, továbbá egy digitális mérleget, készpénzt, valamint előre kicsomagolt kábítószertörmeléket is lefoglaltak. A férfit őrizetbe vették, indítványozták előzetes letartóztatását. (Blikk)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7711995254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása