CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Részegen lövöldözött Csepelen egy rendőr, akit elfogtak a rendőrök, és most gyilkossági kísérlettel vádolják

2016. december 02. 10:32 - csú

rendorseg_2.PNGA Budapesti Nyomozó Ügyészség emberölés kísérlete miatt őrizetbe vett egy budapesti rendőrtisztet. A rendőr Csepelen, egy lépcsőházban lövöldözött, rálőtt a fegyverével a társasház alkalmazottjára.

A nyomozás eddigi adatai  szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos állományú tagja csütörtökön, szolgálaton kívül, ittas állapotban, egy rövid szóváltást követően önvédelmi fegyverével rálőtt egy férfira. A Budapesti Nyomozó Ügyészség a rendőrt őrizetbe vette.

A rendőrtiszt csütörtökön a kora délutáni órákban egy csepeli társasház földszintjén, szolgálaton kívül, ittas állapotban, a társasház házkezelőjének alkalmazottjával összeveszett, majd engedéllyel tartott lőfegyverével több lövést adott le a lépcsőház plafonjába.

Ezután célzottan a férfi irányába sütötte el a fegyverét, aki a tűzlépcsőház ajtaját éppen becsukta. Csak a véletlennek volt köszönhető, hogy a lövedék nem találta el a férfit, az átfúródott a tűzlépcsőház ajtaján és a falban állt meg.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség a rendőrt emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki és indítványt tesz az előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Forrás: Blikk.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr412016405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása