CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kalocsai Imre: Hogyan és mitől lehet könnyen, gyorsan falra mászni?

2016. december 28. 04:24 - csú

jardat_festo_ket_farku_kutya_part.PNGLehet nyár, lehet tél. Repedés vagy rés? Na és! Azt a (két farkú) kutyafáját, hát nem eltüntették?!

Megbüntették a Kétfarkú Kutya Pártot! Úgy kell nekik! Ezek a megszállottak színesre festették több helyszínen az úttest és járda repedéseit. Feltűnőbbé tették, ami  eddig is látható volt. A büntetés indoka – most kapaszkodjanak meg – a járdafestés falfirkának minősül! Már azt se tudják, mi van alattuk és mi van mellettük. Persze így könnyű a falra mászni. Hova vezet ez, ha minden repedést, rést, hézagot csak úgy uk-muk-fuk kiszínezünk?

Képzeljék csak el, hírtelen

kiszínesedik az ország!  A joghézagok csiricsáré színben pompáznak. Az eddig homogénnek látszó pártvezetés repedései kaleidoszkóp darabokra hullanak. Nem is beszélve a társadalom különböző szereplői közt keletkeztetett rések még kirívóvá válásáról, például a gazdaság feketedése, a szürke állomány tovább szürkülése, felső tízezer és az alsó tízezer között növekvő kereseti olló, közmunkás kéményseprő katasztrófavédő és a szaktudása, egészségügy és az életminőség, oktatás és a tudás, kivételesek és betétesek, nagycsaládos segélyek és a jegybank elnök családja, hajléktalan és a kastélyhalmozó, sajtó szabadság és sajtó zaklatás, hatalom és a közszolgálat.

Lehet, hogy csak a sokszínűség zavarja őket. Ha minden rést, repedést, hézagot narancsszínűre festették volna, talán tetszene is nekik, hogy újra  narancsszínbe borul az ország.

Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4712074913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása