CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Memóriajavító csepeli cseppek

2017. január 18. 05:59 - csú

zelenka_magdi.PNGIdőutazásra hívjuk olvasóinkat. Nézzék, lássák, hogy mi történt Csepelen például tíz évvel ezelőtt. Sokan magukra ismerhetnek majd. Tudjuk, a legtöbb csepelinek érdekes találkozás ez, de lesznek olyanok is, akik inkább eldugnák, megsemmisítenék ezeket a beszédes dokumentumokat. Csepel jelenlegi fideszes városvezetői ugyanis 2010-ben megszüntették a tisztességes tájékoztatást a kerületben. A mostani lakájmédiában hetet-havat összehordanak Csepel távolabbi és közelebbi múltjáról, a megtörtént eseményekről, a tényekről. Szerény szerkesztőségünk memóriajavító cseppekkel próbálja meg felfrissíteni a Szent Imre téri polgármesteri hivatal urainak emlékezetét. A cseppeket a 2011-ben elhallgattatott Csepp TV-től vételeztük anno. A Szigetelő című riportműsor hetente foglalta össze a Csepelen egy hét alatt történt fontosabb közéleti, kulturális és sport eseményeket. Miről adtak hírt a képkockák 2007 januárjának második hetében? Íme:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr812131879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.01.18. 21:15:43

www.csepptv.hu/index.php?inc=ujsag

Ezen a honlapon pedig kereshetők a Csepel Újság 2006 és 2010 közötti számai!

Kár hogy a régebbi számok szkennelésére már nem volt lehetőség! Remélem valahol azért megvannak azok a lapszámok nyomtatott formában, s majd egy csepeli vezetés gondoskodik róla, hogy a csepeli múlt dokumentumai digitálisan is fel legyenek dolgozva!

Ezúton kívánok kitartást a Csepeli Helytörténeti Egyesület tagjainak!

Továbbá gratulálok Vezér Endre helytörténésznek a tartalmas weblapjához! Köszönet mindenkinek aki lakóhelyünk, környezetünk és hazánk múltját ápolja!
Jövőt építeni csak a múlt ismeretében és a tanulságok megfogalmazásával lehet! Köszönet az ennek érdekében a csepeliek.blog.hu és az illegalitásban működő Csepel Újság szerkesztőinek is!
www.v39endre.hu/

Tarjányi László 2017.01.18. 23:50:15

Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
csepel.info/?p=8961#comment-294905
“Elindult Csepelen a Jobbik zsidó-patkány kommandója”
2017. január 18., szerda - 23:46
Milyen érdekes, a hatalomra vágyó Fidesz illetve Ábel Attila akkor még hagyta hogy zsidózzanak a Csepelinfón, kellettek a szavazatok, bárkitől is származzanak!

Meg az is érdekes, mennyien kommenteltek akkor, most meg mi van? Cenzúra és kitiltás! A Fideszt bírálni nem szabad, még a végén a nép kiszavazza a hatalomból Németh Szilárdot, Borbély Lénárdot, Ábel Attilát meg a többi gombnyomogató csepeli “szenátort”!

Tarjányi László 2017.01.19. 00:15:58

csepel.info/?p=56388#comment-294906
“Szarjál sünt! – Ennyire akadt ki a Jobbik kemény magja”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 19., csütörtök - 00:13
Mindig mondtam, a Németh Szilárd fémjelezte csepeli Fidesz-banda mindenre képes! Igazi macchiavellista társaság, ha kell kipát tesz a fejére és gyertyát gyújt a Nefelejcs utcai zsidó temető külső falánál (nem engedték be őket legutóbb!), máskor meg a “világot uraló erők” ellen kelt hangulatot, azt persze titkolja hogy kiket ért rajta! Most éppen a kurucinfót linkeli a Csepelinfó szerkesztője, holott az szigorúan tiltott Ábel Attila hírblogjában!

“Ez a kemény mag rendült meg, került most veszélybe – derül ki a Jobbikot belülről kritizálók egyre nagyobb száma és a párt náci lapja, a Kuruc.info fórum-hozzászólásaiból.”

A szerencsétlenek azt hiszik, örökös lesz a hatalmuk, ha tönkre teszik az MSZP-t és a Jobbikot!

És akkor mi van? A nép nem esküdött hűséget sem az MSZP-nek, sem a Jobbiknak, de a Fidesznek sem! Majd kitör ha elege lesz, de akkor nem szavazni megy, hanem akasztani!
Na erre jó a mindenkit legázoló gátlástalanság! A népből is kiöli a veleszületett szelídséget, s teszi amit vátesz költőnk írt, “habár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!”

csú 2017.01.19. 11:50:16

@Tarjányi László: Köszönjük! Blogunk mellett a www.facebook.com/csepel.ujsag - ot is olvasásra ajánljuk.

Tarjányi László 2017.01.19. 21:19:12

@csú: Tisztelt Szerkesztőség! Én a keresőt vagy tíz nyitott oldallal használom, a Csepel Újság Facebook-oldala és a csepeliek.blog.hu nálam mindig nyitva van! Facebook-ozni elvből nem szoktam, de olvasom.

Szíves megértésüket kérem a csepelinfós hozzászólásaimat illetően, le vagyok tiltva nagyon régóta, másképpen nem tudok nyilvánossághoz jutni csepeli ügyekben!

Nem értem a csepeliek és a csepeli értelmiség azon részét, amely nem lekötelezettje a Fidesznek, miért nem él a nyilvánosság eszközeivel! Ahogy írni szoktam, az is felel a közállapotokért aki csak elszenvedi, mert még az állat is elbődül kínjában!

Amennyiben az én véleményem számítani fog hatalomváltáskor Csepelen, maradok az Önök hű lobbistája!

csú 2017.01.20. 10:33:36

@Tarjányi László: Gondolataira, érveire, érdeklődésére, a megtapasztalt tények feltárására továbbra is számítunk: CSÚ
süti beállítások módosítása