CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bosszantó: Csepel polgármesterét megelőzte józsefvárosi kollégája

2017. január 27. 05:52 - csú

elozes.PNGFájó szívvel kell közölnünk, hogy Csepel fideszes polgármestere, Borbély Lénárd lemaradt párttársa, Kocsis Máté józsefvárosi polgármester mögött. A VIII. kerület főpolgára megértette az idők szavát, és lemásolta Orbán Viktor konzultációs levelezését. Igaz, Csepelen is volt valami rossz emlékű, ehhez hasonló akció a bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, de az már régen történt, jótékony homály fedi. Kocsis 2017-ben elsőként lépett a tettek mezejére, és így lepipálta a csepeli főpolgárt. De tudjuk, ami késik, az nem múlik. A személyes találkozók, vitafórumok helyett lesz még Csepelen levelezés furfangos kérdésekkel dögivel . Addig azonban be kell érni a józsefvárosi példával. Íme:

A magyar kormányéhoz hasonló konzultációt kezdeményezett Kocsis Máté, Józsefváros fideszes polgármestere, csak ő nem a nemzethez fordult a kérdéseivel, hanem a 8. kerület lakosaihoz, írja a 444.hu. A postán kiküldött kérdőívek kérdései pedig a rendről szólnak. Kocsis azt is felveti, hogy ha nincs rend, az önkormányzat rásegíthet egy-egy rendelettel a dologra.

„„Sokak tapasztalatai szerint néhány szomszéd nem tartja be a lakóház házirendjét, és rendbontó magatartásával zavarja a lakók többségének nyugalmát. Mások nem találkoznak ezzel a problémával saját lakóépületükben – szól a konzultáció 6. pontja. – Ön támogatná, hogy a ház nyugalmának biztosítása, a családok, gyermekek védelme érdekében a jövőben a házirendben megfogalmazott szabályok betartását az Önkormányzat megfelelő szabályozással segítse?" − idézi a lap a kérdések egyikét.

Vannak kérdések a járdák megfelelő tisztaságáról, az éjszaka is nyitva tartó éttermekről, a játszóterek használatáról, sőt, a kerületi ivókutak használatáról is: „Vannak, akik szerint zavaró, hogy egyesek sokszor nem megfelelően használják a közterületeken lévő szökőkutakat, ivókutakat. Önnek mi a véleménye?"

A teljes levelet és kérdőívet a 444 cikkében tudja megnézni.

Forrás: index.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8312158761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása