CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki tud róla? Hova tűnt Rogán Antal?

2017. január 29. 03:21 - csú

rogan_antal_feldultan.PNGMár csaknem egy hét telt el azóta, hogy a bíróság kimondta, megalapozottan nevezhető bűnözőnek, de semmi reakció.

Még csak egy közlemény se, amelyben azt állítaná, hogy valójában Juhász Péter üzletelt Portikkal. A helyzet azonban ennél is rosszabb.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda oldala szerint az idén még nem volt nyilvános szereplése. (Máskülönben alkalmasint azt megosztanák a közzel ott is.)

Sőt, valójában

utoljára karácsony előtt szólalt meg, amikor a Demokratában megosztotta a gondolatait arról, hogy

oda kell figyelni az emberekre.

Meg hogy 2017 a lázadás éve lesz.

De mivel ez egy interjú volt, napokkal korábban készülhetett, szóval arra sincs bizonyíték, hogy december 21-én még életben volt.

Az utolsó nyilvános megjelenése december 11-e, a Fidelitas születésnapja.

A Facebook-oldalára posztolt családi fotók alapján karácsony első napján még megvolt. 

Sőt, az idén is adott életjelet: január elsején a fiát köszöntötte fel születésnapján. (Hogy ezt miért nem személyesen, az további rejtély.)

De január elseje óta semmi.

Lehet, hogy ő így lázad. A közéletben egy hónapja, a magánszférában 3 hete nem látták. Ha a bíróság nem utasította volna el a Juhász elleni keresetét, akkor már el is felejtettük volna.

Alkalmasint ez is volt  a cél.

Utoljára amúgy a kvótanépszavazás előtt csinált ilyet. Akkor több mint egy hónapig nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Majd helikopteren érkezett vissza az ő népe közé.

Most megint eltűnt. Kezdünk aggódni.

Forrás: nickgrabowsky (b1.blog.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1012163457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.01.29. 21:06:58

Én azért bízok abban, hogy lesz magyar Iliescu, meg is tippeltem hogy Németh Szilárd lesz az! Abban is biztos vagyok, van még néhány ilyen trójai faló a Fidesz gépezetében! Megbocsátásra ők akkor számíthatnak, ha tökéletesen és hatékonyan végzik el az Orbán-rendszer eltakarítását! Mert bizony azt kell eltakarítani, nem a népet! Gyökerestől irtsák ki a gazt, a gaz zsebtömő oligarchiát! Aztán igazolhatják magukat a vagyonbevallásukkal, mi nem loptunk, mi csak a hazát akartuk szolgálni a Fidesz színeiben! Ettől függetlenül, ha esetleg még sem tömték meg a zsebüket, politikai felelősségük fennáll abban, hogy tevékenységükkel, szavazataikkal segítették az Orbán-rendszer létrejöttét!

Például mondhatja Németh Szilárd, szolgáltam a hazámat az SZDSZ-ben, tévedtem! Szolgáltam a hazámat a Fideszben, tévedtem! Úgy látszik baj van az értékítéletemmel, a továbbiakban tartózkodom a közélettől és a politikától, csak a családomnak élek! Isten engem úgy segéljen!

Ámen, úgy legyen!

Tarjányi László 2017.01.29. 21:31:05

Gondoskodom róla hogy Ábel Attila és társasága naponta olvassa a csepeliek.blog.hu-t!

csepel.info/?p=56668#comment-295346
“A baloldali polgármesterek is a 2024-es olimpia mellett állnak”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 29., vasárnap - 21:19
Admin, légyszí, a szokásos úton továbbítsd az alábbi jövendöléseimet! Nem szeretném ha lekésnétek a forradalmat!

Alája bemásoltam a mai, itteni két hozzászólásomat, a 20:47-est és a 21:06-ost.

Tarjányi László 2017.01.30. 21:38:21

csepel.info/?p=56668#comment-295386
“A baloldali polgármesterek is a 2024-es olimpia mellett állnak”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 30., hétfő - 21:34
Az olvasók nem is látják, mégis gyorsan kilapozta a tegnapi admin, nehogy más admin jogú is elolvassa! Hátha elmenti jobb időkre, “én már akkor is ellenálló voltam!” Vagy valaki kiszivárogtatja, a végén még Németh Szilárd gyanú árnyékába kerül!
Kerülhet is, már a második pártjánál tart, lehet hogy a következőt már ő gründolja!
Orbánt már egyszer figyelmen kívül hagyta, amikor nem hajtotta végre a pártelnöki utasítást az önkormányzati cégvezetők éves 2 Millió Ft feletti jutalmának visszafizettetéséről!
süti beállítások módosítása