CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

El­ké­pesztő for­du­lat Csepelen a Katona József utcai gyil­kos­ság ügyé­ben!

2017. február 19. 10:20 - csú

csepeli_papirgyar.PNGMeggyilkolt kollégájuk halála után a Csepeli Papírgyárban meghökkenve figyelik, hogy miként őrölnek az igazságszolgáltatás malmai

Szabadon engedték azt a 24 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy február 12-én vasárnap hajnalban halálra szurkálta 48 éves élettársát a csepeli Katona József utcában. A bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

A nő a TV2 Tényeknek azt állította, hogy csak védekezett, a férfi bántalmazta őt. A gyanúsított nyilatkozatán a Csepeli Papírgyárban felháborodtak az áldozat munkatársai, és egy emberként kiállnak a leszúrt férfi, a volt kollégájuk mellett. A gyár dolgozói elképesztő dolgokat mondtak A gyilkossággal vádolt nő azt terjeszti magáról, hogy terhes - de nem is akárkitől, hanem áldozatától...

A bíróság kiengedte a gyilkossággal gyanúsított nő a rácsok mögül, de lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. Az elsőfokú, tehát még nem jogerős döntés szerint a budapesti nő Pest megyében is mozoghat, mivel rendszeresen látogatja vidéken élő gyermekeit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne a nőt gyanúsítanák, sőt! A rendőri jelentések, a helyszíni szemléről készült jegyzőkönyv és a tanúvallomások is a nő bűnösségét támasztják alá. Az ügyészség nyomkövető eszköz alkalmazásáért fellebbezett, másodfokon ezt még elrendelheti a bíróság.
Forrás:Forgács Ági (Ripost)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8012272263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása