CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli S.O.S.: Félelemkeltés helyett intézkedést várnak a Nyírfa utcában

2017. február 28. 05:59 - csú

fogja_a_fejet-javitott_4.PNG"Repedeznek a falak a rengeteg fúrástól, a tető beázik, a pince szigetelés jön le, az ablakok körül ömlik a hideg levegő, az ablakok kisebbek mint voltak. Esik le a festék a falakról, a villanykapcsolóban esőzéskor áll a víz a bejárati ajtónál, a 220 voltos kábel az átjáróban lelóg a földig, egy kisgyereket is megrázhat...."

Csepelről, a Nyírfa utca 11-13. számú házból érkezett  H.G. levele. Ebben lakótársai felháborodásának ad hangot   a saját bőrükön megszenvedett visszásságok, a visszaélés gyanúját keltő tapasztalataik miatt. Volt, akit már megfenyegettek, mert szót emelt a hanyag munka ellen, az igazságért.

A panaszosok gyors és hatékony intézkedést várnak a félelemkeltés helyett. H.G.sorait Csepel vezetői, a panelprogram szervezői és olvasóink figyelmébe ajánljuk:

"Jó napot kívánok!. Panel program átverés és botrány van Csepelen.. Valakit érdekel? 1200000ft ot kell fizetni a lakóknak, a munka nincs kész, az idő lejárt, félmunkát végeztek,kötbérezni nem lehet, és repedeznek a falak a rengeteg fúrástól, a tető beázik, a pinceszigetelés jön le, az ablakok körül ömlik a hideg levegő, az ablakok kisebbek mint voltak, a  munkát végző  kft nem ad kielégítő választ semmire. Esik le a festék a falakról, a villanykapcsolóban esőzéskor áll a víz a bejárati ajtónál, ha nem fizetünk 1 havi részletet máris tudják küldeni a felszólítást hogy a lakásra terhelik az összeget... a 220 voltos kábel az átjáróban lelóg a földig, egy kisgyereket is megrázhat, mi szigetelőszalagoztuk le.. mindenről van sok sok fénykép. A repedéseket nem vállalják fel,a ház állapotát nem tudni ki és hogyan mérte fel.. Már az egyik lakó ügyvédhez is fordult olyannyira szétrepedezett neki a lakás oldal fala.

Elvileg kaptunk több  milliós uniós pályázatot, csak azt nem tudom, hogy akkor mire fizetünk ki ennyi pénzt. A lakók tudta nélkül készült szerződés, mert sokaknak már jött tavaly a felszólítás hogy áprilisban el vagyunk maradva 60 ezrekkel, mikor se csekket, se  papírt nem kapott senki semmiről..

Nagyon sok hiányosság, gond, bosszúság van az egészben. Redőnyöket saját költségre kellett leszedetni és visszatetetni, valakinek 50 ezer forint plusz költség volt ez. A szigetelés néhol több mint ami kellene, és a redőnyös nem tudta visszarakni a redőnyöket.. Vannak levelezések, nekem is, a szomszédnak is, ügyvédes dolgok. Sőt, elvileg egy elég fenyegető levelet is kapott a szomszédom, és ő akkor azt mondta hogy feladja mert fél."

Egyelőre itt tartunk 2017 februárjának végén. A folytatásról beszámolunk (CSÚ)

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1912299299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása