CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Valami bűzlik a kettős életet élő Ábel Attila csepeli alpolgármester körül

2017. március 03. 05:34 - csú

buzlik_1.PNGNem árulunk zsákba macskát, mindjárt az elején elmondjuk: Ábel Attila, Csepel alpolgármestere körül Csepel bűzlik. Hetek óta. Főleg esténként bűzlik, de akkor nagyon, és sokszor napközben is. Nagy visszhangot kiváltva korábban blogunk is megírta, hogy Csepel több városrészében orrfacsaró büdösséget éreznek az ott élők, de az önkormányzat vezetői ezt válaszra sem méltatták, ami a kisebbik baj. Sokkal többet mondott el a polgármesteri hivatal urairól, hogy a kisujjukat sem mozdították a bűz megszüntetése, vagyis a csepeliek érdekében.

Most azonban taktikát váltott Ábel Attila és – ahogy ő szereti nevezni állandó tettestársait ‑ kis baráti társasága. Az Ábel Attila által jegyzett

hírblogon, a csepel.infón megjelent egy diszkrét hír azzal a címmel, hogy „Csepel egyes területein valamilyen bűz terjed”. Ebben ezt írták: „Szerkesztőségünk információi szerint orrfacsaró bűz terjed Csepel egyes területein szerda este. Ha Ön is érzi ezt a szagot, illetve tudja ennek okát, írja meg a fórumba.”

A csepeliek pedig klaviatúrát ragadtak. Írtak a Völgy utcából, a Királyerdőből, az Erdősorról, Királymajorból, Csillagtelepről, a Csepel Pázától, a Tescótól és így tovább. Csepelen valami bűzlik, de egyelőre nem lehet tudni, hogy hol, mi és mitől, miért bűzlik.

Ábel sapkában-333_1.pngA kérdésekre csak a csepeli önkormányzat vezérkara (a polgármester és a két alpolgármester) tudna hatékonyan választ keríteni. Ezért választották meg őket. Milliós jövedelmüket is többek között ezért kapják. Ezért kapja a tetemes havi summát Ábel Attila alpolgármester is, aki a jelek szerint kettős életet él. Bloggerként bűzt áraszt, de alpolgármesterként nem vesz tudomást a bűzről, legalábbis a tények ezt igazolják. A csepel.infóhoz hasonlóan az Ábel alpolgármester kézi vezérlésével működő csepel. hu, az önkormányzat hivatalos szócsöve ugyanis eddig egy sort sem közölt a Csepelen terjengő bűzről. És ez ismét a kisebbik gond. Sokkal nagyobb baj, hogy Ábel Attila, Csepel alpolgármestere nyilvánosan nem emel szót a csepeliek érdekében. A csepeli bűzt megszüntető hatékony intézkedésnek sem Ábel alpolgármester, sem Borbély Lénárd polgármester, sem a Szent Imre téri terror házának nevezett műintézmény, vagyis a polgármesteri hivatal részéről eredménye, kézzel fogható, orral érezhető jele nincs.

Nem irigyeljük Ábel Attilát. A szegény bloggoló milliomos alpolgármester kettős életet él, de mindkettőben nap nap után éreznie kell, hogy Csepelen valami bűzlik…

anzágo

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1712307355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pattaya 2017.05.22. 15:34:25

Úgy kell nektek Csepeliek!Miért választottátok meg? Hisz tudvalévő, hogy a nagy summát zsebrevágja, Csepelnek meg csak csöpögtet. Olyan fideszes módra!
süti beállítások módosítása