CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen bordélyházra csapott le a rendőrség

2017. március 04. 18:51 - csú

prostitucio_csepelen.PNGHárom lányt kényszerítettek prostitúcióra egy csepeli házban, a bordélyt üzemeltető pár ellen nyomozás indult.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 38 éves U. Zoltán és élettársa, a 29 éves B. Tímea ellen. A pár 2017. január és március 2-a között három lányt – köztük egy fiatalkorút – foglalkoztatott a lakásban. A pár hirdetéseket adott fel a lányok nevében, fogadták az érdeklődők hívásait, és beszereztek minden szexuális szolgáltatáshoz használatos eszközt, mindezért cserébe a

megszerzett pénz felét elvették.

A csepeli rendőrök 2017. március 2-án elfogták U. Zoltánt és B. Tímeát, akiket a Csepeli Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. Jelenleg a férfi és a nő is szabadlábon van -írja a police.hu.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5512312069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.03.04. 22:38:11

Ha a leendő négy luxus lakosztályos örömtanyán, a volt Dagi Vendéglőben dolgoznának, nem letartóztatnák őket, hanem Nemzeti Együttműködés Rendszere érdemrenddel tüntetnék ki őket! Nem mindegy hogy ki a kuncsaft, gengszter vagy politikus! Alvilág vagy felvilág, nem mindegy!
süti beállítások módosítása