CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Lázár réme, Lázár álma, Lázár rémálma

2017. március 23. 05:59 - csú

lazar_janos-333.pngLázár János Hódmezővásárhelyen nekiment a kommunistáknak! Mármint azoknak a ma élő embereknek, akik korábban az MSZMP, vagy annak ifjúsági szervezetének, a KISZ-nek tagjai voltak.

Csak így cuzámmen egybefogta őket, és lekommunistázta mindegyiket.

Fontos ezzel a vezetői viselkedésmóddal foglalkozni. A természet rendje szerint az eltelt 27 évben nagyon csökkent azoknak a száma, akik a rendszerváltás előtt párttagok voltak. Egyre kevesebben vannak jelen a magyar közéletben. Akik vezetők, sőt felső vezetők voltak, azok meg már alig találhatók. Ez fontos Lázár szempontjából, mert eddig se mersze, se tehetsége nem volt ahhoz, hogy nekimenjen ennek a néprétegnek.

Régen, Rapcsák árnyékában sunyin várta az asztalról lehulló morzsákat. Akkor nem érezte fontosnak, hogy rátámadjon a kommunistákra, amikor ura a kommunisták legbelső embereként keverte a lapokat ott, ahová őt még kibicelni sem engedték. Most is azért támadta meg ezeket az embereket, mert

azt hiszi, meggyengültek! Megritkultak, kollaboráltak, vagy csak megundorodtak és hátat fordítottak a politikának.

Lázár, a kommunisták által képviselt eszmét tartja a magára nézve igen veszélyesnek!

Ez az eszme pedig az emberek egyenlőségének az eszméje!

Ettől az eszmétől fél, retteg Lázár János! Fél, hogy az ő és társai által kreált illiberális rendszerben olyan nagyra nő a szegénységben, és mélyszegénységben élők száma, hogy az már elérheti a kritikus tömeget. Ez a kritikus tömeg pedig, ha rálel, és megszeret egy régi eszmét, ami egységbe forrasztaná őket, olyan nagy ramazúrit csinálhat, amilyent már párszor a húszadik században, Európában megtett. Ebben a zűrzavarban pedig elsősorban azoknak kell félniük, akik a közösség fazekából annyit kiloptak, hogy már nem tudják mire költeni a pénzüket. Már nem csak maguknak, hanem csecsemőkorú gyermekeiknek is dáriuszi gazdagságot teremtettek. Úgy lettek gazdagok, hogy közben emberek millióit tették földönfutóvá. Elvették (eladták) munkahelyeiket, lerombolták iskoláik, kórházaik funkcionális rendszerét, hogy sem fizikailag, sem szellemileg ne legyenek képesek erőssé válni. Elvették vagyonukat, földjeiket és más megélhetési lehetőségeiket. Helyette a megosztottságot és a gyűlöletet adták cserébe!

Lázár tudja, hogy csak addig élhet nyugodtan összeharácsolt vagyona tetején, ameddig a szegény, a másik szegény gyűlölésével, és utálatával van elfoglalva. A nincstelen ugyanis egyedül gyenge, de, ha milliomok összefognak, nagy bajba hozhatják a Lázár féléket. Nehezen lehetne megmagyarázni, hogy mit is jelen az a gőgös kijelentése, hogy „akinek semmije nincs, az annyit is ér!” Mert Lázár János, Szíjártó Péter, Németh Szilárd és a Fidesz elit legfelső rétege a társadalom legalján lévőktől, a szegényektől fél egyedül! Nem Brüsszeltől, nem Washingtontól, hanem a nincstelentől. Félelmük táplálja mérhetetlen, és sokszor esztelen agressziót vált ki. Amikor Lázár a kommunistáktól beszél, a terrorral kormányzókra gondol: azokra, akik a kommunizmus tudományosan kidolgozott és felépített eszméjét meggyalázták, és diktatúrává silányították. A Szamuelyikre, a Rákosikra, a Péter Gáborokra! És, már nem csak a félelem munkál bennük, hanem az irántuk megnyilvánuló irigykedő tisztelet is! Mert az az agresszió, amit azok a beteg elmék létrehoztak, és működtettek ebben az országban, az tetszik nekik.

Ne gondolja senki, hogy a lázári agresszió egyszerű dühkitörés. Ez a vágyak szavakban való megjelenése. Azt a vágyat is jelezheti, hogy a diktatúrák táboraiba eltakaríthassák azokat, akik zavarják a köreiket, és akik útjában vannak a gazdagságuknak. A folyamatot az általuk kommunistának mondott ellenzékiekkel kezdik, de mint ahogy Németh Szilárd korrigált („azt, hogy ki a kommunista, azt ők mondják meg”) még betartják a fokozatosság elvét! A dolog természetes önfejlődése és a lazaránusok megerősödése folytán azonban, igen hamar eljutnak a saját berkeikben lévő riválisaikhoz is. Lehet, hogy ez a lázári, némethi kommunistázás valójában Orbánnak, Kövérnek, Matolcsinak, Pintérnek is szólt?

A palotában Lázár megvillantotta a hosszú kések pengéit?

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1012361461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.03.23. 22:00:30

A természetben minden folyamat a lehető legkevesebb energiával igyekszik működni! Az élőlények is ebbe az irányba fejlődnek, mert akkor ugyanazon a rendelkezésre álló erőforráson több egyed tud osztozni. Több egyed pedig a faj biztosabb fennmaradását képes biztosítani!

Egyféle folyamat van amely ezzel ellentétes! Úgy hívjuk hogy RÁK! Azaz a daganatos sejtekből álló tumorok, amelyek a normál sejtekhez képest háromszoros energiafelvétellel működnek. A PET-CT is ezen alapul, a radioaktív fluorral jelzett glükóz a hajszálereken keresztül eljut a daganatsejtekbe, s a kilépő alfarészecskéket detektálja a berendezés, miközben normál CT-képet is készít.

Nos ezek a fideszes urak burjánzó daganatok a magyar nép testén! Egyetlen biztos megoldás az operáció! Ki kell vágni őket a nép testéből, s el kell pusztítani!

"A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz!" Ki hová teszi a vesszőt/vesszőket?

Azt tudjuk, ki a magyar Ceausescu! Hogy ki lesz Elena, arra is van tippem! Németh Szilárdnak meg már sokszor ajánlottam, ha be akarja írni magát a történelembe, vállalja a magyar Iliescu szerepét! Elvégre valakinek a piszkos munkát is el kell végezni! Miért kellene ezt egy közölünk való tiszta embernek elvégezni? Az ocsmány országfosztogatást megcsinálták maguk, hát a diktátor és érdekbarátai eltakarítását is végezzék el maguk!
süti beállítások módosítása