CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli rendőrök bravúros akciója, ami Balassagyarmaton ért véget

2017. március 27. 03:54 - csú

rendorseg_3.PNGA csepeli rendőrkapitányság nyomozói március 23-án, csütörtökön az esti órákban  tolvaj párost fogtak el Balassagyarmaton. Miként kerültek a XXI. kerületi rendőrök a Nógrád megyei városba?

A vizsgálat eddigi adatai szerint a 26 éves J. Konrád és a 48 éves D. Péter  március 21-én az esti és az éjszakai órákban egy csepeli telephelyen parkoló kamion ponyváját kivágták, és abból elloptak mintegy 800  gumiabroncsot.

A tulajdonos - miután észlelte a lopást - feljelentést tett a rendőrségen.

A gyors intézkedésnek és a bravúros nyomozásnak köszönhetően a csepeli rendőrök

Balassagyarmatig göngyölítették fel a szálakat, és ott egy raktárban hiánytalanul megtalálták az ellopott abroncsokat, amelyeket tegnap  visszaadtak a meglopott tulajdonosnak.

A lopással alaposan gyanúsítható tolvajokat a nyomozók Csepelre hozták, ahol a kapitányság munkatársai kihallgatták és őrizetbe vették őket. az eljárás végén indítványt tettek a két tolvaj előzetes letartóztatására.

Forrás: police.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1512368741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása