CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Itt van minden idők leghihetetlenebb videója Rezsi Szilárdról

2017. április 23. 04:24 - csú

Rezsibiztos + májkrém + húskrém = ?

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke tegnap a magyar–szerb határon járt, nyilván, hogy lásson is végre menekülteket, ha már hónapok óta róluk beszél. Erről többek között az MTI is beszámolt, ám a legjobb jelenet persze kimaradt a tudósításból – ezt a Hír TV felvételén kellett kiszúrnunk.

A rezsibiztos elvitte a határra a menekültek hidegcsomagját, és művészi igényességgel rögtön elemezte is azt a sajtótájékoztatóan, ahol természetesen beszélt Soros György ügynökszervezeteiről és arról is, hogy a magyar kormány megvédi a határokat. Mondhatni, a szokásos.

Forrás: (mancs.hu)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9212445701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.04.23. 22:26:55

Ennél sokkal jobb a következő videó, ennyi képességgel hogy vihette ennyire! Ez bizony szegénységi bizonyítvány Magyarországról, hogy képességnélküli emberek hogy vihették ennyire taposással és heves nyelvcsapásokkal!

avalodinemethszilard.wordpress.com/

Németh Szilárd már naponta többször ad iránymutatásokat a népnek, Ceausescu és Honecker sem csinálta jobban! Csak nehogy Kim Dzsong Un meg ne írigyelje, mert a végén őt is elkapja két észak-koreai nő!
süti beállítások módosítása