CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Ki van a csapott célgömb alsó széle közepén?

2017. április 25. 05:43 - csú

horvath_gyuszi-5_10.PNGA rendőrség és az ügyészség vizsgálata szerint a Kubatov gorillái, az agresszív, kopasz, "háromajtós szekrények" nem akadályozták Nyakót népszavazási kezdeményezésében! Hiába láthatta ország-világ, hogyan fenyegették, torlaszolták az útját az MSZP-s politikusnak a Választási Irodában, az illetékesek szerint nem történt semmi!

Persze hozzászokhattunk már: 2006-ban amikor a Fidesz felgyújtatta a belvárost, szétverette a rendőrautókat, lábát törtte rendőrök sokaságának, akkor se történt semmi! Balsay addig mesterkedett, hogy a jog ott sem látott semmi kivetnivalót!

Félek tőle, ha tovább erősödne a Fidesz, - azért, hogy az éjjeli mámorukat jobban kialhassák nagy uraik - azt is kimondatnák a seggnyalóikkal, hogy reggelente nem kel fel a nap sem! Lehet persze hülyének nézni a népet!  Ennek azonban szörnyű

következményi lehetnek.

Tudják ezt a fideszes vademberek ezért fegyverkeznek! Ezért kellenek a parlamentbe géppisztolyok karabélyok, vállról indítható rakétavetők! De most már a célkeresztben nem a jog van, mert azt már szolgájukká silányították. A csapott célgömb alsó széle közepén a magyar nép van!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7012448617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása