CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Óriástüntetést szerveznek május 21-re, mert nem maradnak csendben...

2017. május 18. 04:24 - csú

oktogon-focim.PNGA szervezők szerint az elmúlt hetekben a kormány szisztematikusan leépítette a magyar szabadság megmaradt intézményeit. Elégedetlen jobboldaliakat, liberálisokat, konzervatívokat várnak a jövő vasárnapi tüntetésre.

A Lex CEU, a civilek elleni törvény, az EU-ellenes kampány, a szabad média maradéka elleni háború, a reklámadó és sok más dolog miatt szerveznek újabb tüntetést május 21-re, vasárnapra a Nem maradunk csendben és az Oktatási Szabadságot csoport tagjai. Mint írták, az elmúlt hónapok nagy tüntetéseinek szervezői fogtak össze, hogy ezzel is összefogásra ösztönözzék a polgárokat.

A tüntetés este fél 6-kor kezdődik a Műegyetem rakparton, onnan a Kossuth térre vonulnak.

Az esemény facebookos ismertetésében azt írták, "az elmúlt másfél hónapban a kormány szisztematikus hadjáratot folytat a magyar szabadság megmaradt intézményei ellen. A jövőnk ellen. Elég volt!" Az ember vagy passzívan szemléli ezt akár itthon, akár külföldre menekülve, vagy saját kezébe veszi a sorsa irányítását - üzenték a szervezők.

 

 

"Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal- és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért" – írták.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7912511105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.05.18. 22:15:44

Egyetértek! A jelenlegi kurzus példátlanul és pofátlanul tolvaj! Az 1989-es Orbán szembe köpné a mai Orbánt!
süti beállítások módosítása