CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Új szemétládákért, hazugságokért lehet prémiumot kapni Csepelen?

2017. május 24. 05:34 - csú

penzcsapbol_omlik_a_penz_1.pngA csepeli képviselő-testület legutóbbi ülésén  a fideszes többség elfogadta két önkormányzati cég,  a Városgazda és a Városkép  vezetőinek prémium-kiírását.

Csupa "fal" feladat szerepelt benne. Semmi olyan, ami plusz kreativitást, vagy munkát igényelt volna a vezetőtől! Mind olyan amit a fizetésükért is meg kellene csinálni az ottani vezetőknek. Sőt, ha olyanok a prémium feladatok, mint amit leírtak, akkor egy kvalifikált közmunkás sokkal értékesebb!

Milyen lehet ott a vezérigazgatói színvonal, ahol prémiumot fizetnek (az éves jövedelem 50 százalékát) a következőkért: "új egyszemélyes székek

kihelyezéséért, új szemetesek kihelyezéséért, beteg fák cseréjéért, dekoratív örökzöld növények telepítéséért"?

Vida István közel egymilliós havi fizetésére pedig valószínűleg azért fizetnek még prémiumot is, hogy még több igénytelen fideszes kampányrendezvényt szervezzen milliókért. Vagy: még hamisabb , és még inkább az ellenséget gyalázó, személyeskedő írást jeleníttessen meg a Csepeli Hírmondóban?

Ábel Attila  legutóbb azt írta, nem lehet minden kormányzati javaslatot az ellenzéknek elutasítani! Kérdem én: hogy lehetne az ilyen prémium-feladatokat megszavazni?

Forrás: HORVÁTH GYULA Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312531871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása