CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Helikopterrel is jöhet Csepelre ma délután Rogán Antal, van leszállóhely

2017. május 26. 05:43 - csú

rogan_antal_helikopterrel.jpgMiként korábban már előre jeleztük, Rogán Antal propagandaminiszter ma délután öt órától a vezérszónoka lesz Csillagtelepen, a Radnóti Miklós Művelődési házban tartandó fideszes fórumnak. A csepeli szocialisták ebből az alkalomból a következő közleményt tették közzé:

"Az MSZP felhívása Rogán Antal csepeli látogatására

Örömmel értesültünk róla, hogy Rogán Antal Csepelre látogat. Annál is inkább, mert értesülésünk szerint az Orbán-kormány propagandaminisztere konzultációs céllal érkezik a XXI. kerületbe pénteken.

Bízunk benne, hogy a fideszes városvezetéssel karöltve szót ejtenek a csepelieket érintő legfontosabb kérdésekről, így a Gubacsi híd mielőbbi és teljes felújításának lehetőségeiről, a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház tarthatatlan állapotáról, a csepeli gerincút hosszú évek óta ígért folytatásáról, a kerületet a belvárossal összekötő HÉV sorsáról, vagy éppen a Csepel SC

központi sporttelepének halasztást nem tűrő megóvásáról.

Ez utóbbi kapcsán javasoljuk Rogán Antalnak, hogy feltétlenül szakítson időt hazánk egyik legeredményesebb sportegyesülete omladozó létesítményeinek megtekintésére. Akár helikopterrel is jöhet, a sporttelepen bőven talál majd alkalmas leszállóhelyet.

MSZP Csepeli Szervezete"

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812539635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása